Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragman dehşetül vahşet 😱 Dün Karadayı'yı izlemiştim Paramparça'nın yarısından daha azına baktım bugün baştan sona izlerim.

Bölüm yorumum :
Ayy süper bölümdü ama Gulsereni ne hale getirdiler ayol .ss
O son sahne neydi oyle bnm kadınım Ebru Ozkan yani Dilara Gülsereni ağlattı. Ayyy kimi sevecegimide anlamadim ben bu dizide Bi yandan dilaraya helal olsun işte bnm kadınım diyorum bırak erkani ben varim diyorum bi yandanda nurgule acıyorum ayol napiyim ben simdi

O hazala kafa göz dalicim ben gül gibin annesine neler diyiler ses cikarmiyor bide senden utanıyorum diyor .ss

Fragman Yorumum :
Aaa helal olsun Dilaraya güçlü kadın iste

Ama iki kız birden istemiyormu yani Gulsereni Hazal yine gıcık kaptirdi
Annesi gelmiş onu ziyarete ne zorluklarla ama o korumalar annesini gotururken ses cikarmiyor bide gülüyor
:kızgın: :kızgın:

CANSUYA İYİ DEDIK İYİ CIKMADI

CANSUNUN GULSERENIN YANINA GITMESI LAZIM ANNESINE REST CEKMESI GEREKİYOR AMA O BUNU YAPMIYOR GALIBA :kızgın: :kızgın: :kızgın:

O son sahnedede Evin kendini yakışıklı sanan oğluna neler neler saydirdim .ss

" Vay vay vay ailenin metreside burdaymis ne demek ????????

Bu sahneden sonra Cansunun abisine tokat falan atmasi gerekki sevgim yerinde kalsin yoksa azalacak

Hazal zaten bişi demez bu kadar gıcık kız gormedim .ss
Erkan yani Cihan o çocuğu bi güzel döver inşallah :kızgın:
Gulsereninde dövmesi falan lazim

O evin kendini yakisikli sanan oğlu bir sahnede daha Nurgülu azarladi evet resmen azarladi .ss

Çıksana artik hayatimizdan diyor sanane be sanane .sss

Benim kadınım olan Ebrunun bu dizideki karakteri bana @Çiğdem- i hatırlatıyor ama neyse en azindan iyi yonlerini almış Çiğdemin Dilara

Son olarak bu diziyi izleyin izletin

30 dakikadır izliyorum bir saniye boş sahne yok arkadaş harika ya. Keriman tokatı yedi ne iyiydi.

bundan sonra benide etiketleyin izliyorum bende