Kafasındaki boynuzları gördün mü?Tilki Kızı Eserde zaten iyi görmemiştim şu 1 yılda kullanmadığı gün yok sanırım çok değişik birşeye dönüşmüş
Kafasındaki boynuzları gördün mü?Tilki Kızı Eserde zaten iyi görmemiştim şu 1 yılda kullanmadığı gün yok sanırım çok değişik birşeye dönüşmüş
cidden nerdesin kaç gündürAaa gerçekten yataklara düştüm üzüntümden 😕😕😕 @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @serhatt @MasacRE- @Forumdash @xBUGRAx
Aaa ben konuşmaya çıkar çıkmaz kapatmıştımKafasındaki boynuzları gördün mü?
Aaa dün çok kötüydüm uyandığımdan beridir doktor gidip sonra uyudum sürekli şuan hala kırıklık var yatıyorum zatende bir bakayım size dedimcidden nerdesin kaç gündür
Aaa geçmişler olsun cnm, tam hastalık havası dikkat et kendineAaa dün çok kötüydüm uyandığımdan beridir doktor gidip sonra uyudum sürekli şuan hala kırıklık var yatıyorum zatende bir bakayım size dedim
Zor hasta olurum ama ağır geçiyor dün hiç haberim yoktu kendimden ama işte çok merakta bırakmamak için girdim biraz bildirimlere bakıp dinlenmeye devam edecem gecede 1 saat falan uyumazsam gelirim 1-2 güne toparlarım herhaldeAaa geçmişler olsun cnm, tam hastalık havası dikkat et kendine
tamam canım dikkat et kendineZor hasta olurum ama ağır geçiyor dün hiç haberim yoktu kendimden ama işte çok merakta bırakmamak için girdim biraz bildirimlere bakıp dinlenmeye devam edecem gecede 1 saat falan uyumazsam gelirim 1-2 güne toparlarım herhalde
''Tüm benliğimle ve gerçekliğimle Aleynaağyı soyunuyorum artık'' ...Halkımız kafası güzeller ödülü olarak Deniz ve Tilki Kızı seçmişler@xBUGRAx @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Harunnn60 @MasacRE- @Forumdash @kerem @dreamy
Halk en iyisini bilir
Deniz Seki ödül vermek için çıktı yani ona verilmedi ödül.Halkımız kafası güzeller ödülü olarak Deniz ve Tilki Kızı seçmişler@xBUGRAx @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Harunnn60 @MasacRE- @Forumdash @kerem @dreamy
Halk en iyisini bilir
Millet Avlu Avlu diye ortalığı yıkıyor bu dizi başladığından beridir hiçbir zaman o uçuk reytinglere ulaşamadı kendi tavasında kızarıp yuvarlanıp gitti Çukur varkan ne Avlusu kaldıkı Çukuru geç Avluya kadar 10 dizi daha önde gelir sıra gelmez
Kadın oyuncuda Demet demişler , Kadınıda Özgeyide sevmiyorum ama onun alması çok doğal bu törende çok yanlışlıklar var ama Avlunun ödül almaması belkide en doğru tercihtir 10 liste yapsak yine sıra gelmez o diziye kendi yağında kavrulan bir dizi ortalama zaten oyüzden uğraşmaya bile değer görmemiş kendi halinde bırakmıştım diziyi@Billy Kane @Yiğitt @xBUGRAx @serhatt @MasacRE- @Aserat @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Ona halk kafası güzel ödülü vermiş ayrı bir ödül bu Tilki Kız ile ikisineDeniz Seki ödül vermek için çıktı yani ona verilmedi ödül.
İĞRENÇÇÇ
Maymun olarakta sen oyna
Yok artık videoda öyle diyor ya, izlerseniz anlarsınız.İĞRENÇÇÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?