Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni (2018) | Yorum Konusu

Kafasındaki boynuzları gördün mü?
Aaa ben konuşmaya çıkar çıkmaz kapatmıştım
Youtubede bu attığı videoya baktım ama tamamını izlemedim zaten bu kızın konuşmasını tamamen izleyenede ayrı bir kelebek ödülü lazım bence

Aaa geçmişler olsun cnm, tam hastalık havası dikkat et kendine
Zor hasta olurum ama ağır geçiyor dün hiç haberim yoktu kendimden ama işte çok merakta bırakmamak için girdim biraz bildirimlere bakıp dinlenmeye devam edecem gecede 1 saat falan uyumazsam gelirim 1-2 güne toparlarım herhalde

tamam canım dikkat et kendine

Millet Avlu Avlu diye ortalığı yıkıyor bu dizi başladığından beridir hiçbir zaman o uçuk reytinglere ulaşamadı kendi tavasında kızarıp yuvarlanıp gitti Çukur varkan ne Avlusu kaldıkı Çukuru geç Avluya kadar 10 dizi daha önde gelir sıra gelmez

Kadın oyuncuda Demet demişler , Kadınıda Özgeyide sevmiyorum ama onun alması çok doğal bu törende çok yanlışlıklar var ama Avlunun ödül almaması belkide en doğru tercihtir 10 liste yapsak yine sıra gelmez o diziye kendi yağında kavrulan bir dizi ortalama zaten oyüzden uğraşmaya bile değer görmemiş kendi halinde bırakmıştım diziyi
@Billy Kane @Yiğitt @xBUGRAx @serhatt @MasacRE- @Aserat @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati