Kafasındaki boynuzları gördün mü?Tilki Kızı Eserde zaten iyi görmemiştim şu 1 yılda kullanmadığı gün yok sanırım çok değişik birşeye dönüşmüş![]()
![]()
![]()
Kafasındaki boynuzları gördün mü?Tilki Kızı Eserde zaten iyi görmemiştim şu 1 yılda kullanmadığı gün yok sanırım çok değişik birşeye dönüşmüş![]()
![]()
![]()
cidden nerdesin kaç gündürAaa gerçekten yataklara düştüm üzüntümden 😕😕😕 @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @serhatt @MasacRE- @Forumdash @xBUGRAx
Aaa ben konuşmaya çıkar çıkmaz kapatmıştımKafasındaki boynuzları gördün mü?![]()
Aaa dün çok kötüydüm uyandığımdan beridir doktor gidip sonra uyudum sürekli şuan hala kırıklık var yatıyorum zatende bir bakayım size dedimcidden nerdesin kaç gündür![]()
Aaa geçmişler olsun cnm, tam hastalık havası dikkat et kendineAaa dün çok kötüydüm uyandığımdan beridir doktor gidip sonra uyudum sürekli şuan hala kırıklık var yatıyorum zatende bir bakayım size dedim![]()
Zor hasta olurum ama ağır geçiyor dün hiç haberim yoktu kendimden ama işte çok merakta bırakmamak için girdim biraz bildirimlere bakıp dinlenmeye devam edecem gecede 1 saat falan uyumazsam gelirim 1-2 güne toparlarım herhaldeAaa geçmişler olsun cnm, tam hastalık havası dikkat et kendine![]()
tamam canım dikkat et kendineZor hasta olurum ama ağır geçiyor dün hiç haberim yoktu kendimden ama işte çok merakta bırakmamak için girdim biraz bildirimlere bakıp dinlenmeye devam edecem gecede 1 saat falan uyumazsam gelirim 1-2 güne toparlarım herhalde![]()
''Tüm benliğimle ve gerçekliğimle Aleynaağyı soyunuyorum artık'' ...Halkımız kafası güzeller ödülü olarak Deniz ve Tilki Kızı seçmişler![]()
![]()
@xBUGRAx @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Harunnn60 @MasacRE- @Forumdash @kerem @dreamy
Halk en iyisini bilir![]()
![]()
Deniz Seki ödül vermek için çıktı yani ona verilmedi ödül.Halkımız kafası güzeller ödülü olarak Deniz ve Tilki Kızı seçmişler![]()
![]()
@xBUGRAx @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Harunnn60 @MasacRE- @Forumdash @kerem @dreamy
Halk en iyisini bilir![]()
![]()
Millet Avlu Avlu diye ortalığı yıkıyor bu dizi başladığından beridir hiçbir zaman o uçuk reytinglere ulaşamadı kendi tavasında kızarıp yuvarlanıp gitti Çukur varkan ne Avlusu kaldıkı Çukuru geç Avluya kadar 10 dizi daha önde gelir sıra gelmez![]()
![]()
Kadın oyuncuda Demet demişler , Kadınıda Özgeyide sevmiyorum ama onun alması çok doğal bu törende çok yanlışlıklar var ama Avlunun ödül almaması belkide en doğru tercihtir 10 liste yapsak yine sıra gelmez o diziye kendi yağında kavrulan bir dizi ortalama zaten oyüzden uğraşmaya bile değer görmemiş kendi halinde bırakmıştım diziyi![]()
![]()
@Billy Kane @Yiğitt @xBUGRAx @serhatt @MasacRE- @Aserat @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Ona halk kafası güzel ödülü vermiş ayrı bir ödül bu Tilki Kız ile ikisineDeniz Seki ödül vermek için çıktı yani ona verilmedi ödül.![]()
İĞRENÇÇÇ
Maymun olarakta sen oyna
Yok artık videoda öyle diyor ya, izlerseniz anlarsınız.İĞRENÇÇÇ![]()