Pana Film'e Sitem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eee sonra ne olmuş.

Yalnız Pana Film gibi büyük bir yapımsa kötü bir imaj çizmişler ama benim her zaman ki gibi yapımcılarla falan işim olmaz.

Yaşadığınız ana odaklanın gerisi hikaye. Alakaya maydonoz bu mesajda 😛

Yanlız bu olayı sen öğrenicen ve 2 hafta sonra konusunu açıcan. Çölde olsan kutuplarda olsan yine de internet bulup bunu paylaşırdın. :F

Ne hallere düşmüş valla koskoca PANA. Yani sen paraları Andy Garcia gibi adama harca ama bir soba parasını çok gör. Olacak iş değil. Bence dava açılmalıydı. En azından işcilik parası için.

@xemrexxx ben bir kere vadi konusuna girdim ilk geldiğimde ve banlandim bence hiç girme sen hatırlıyorsun ne yazdığımı şifreli yazıyorum
Edison mafyası hayranları 8 ve 9 yaşındaki cocuklar ondan etkilenip egemen korkmaz ve İlhan mansiza suikast girişimi oldu ben bu haberi 9 yaşındayken duydum kanal d de @Çiğdem- ardından savcı serbest bıraktı şikayet etmeyin diye tehdit etti edison film

@xemrexxx ben bir kere vadi konusuna girdim ilk geldiğimde ve banlandim bence hiç girme sen hatırlıyorsun ne yazdığımı şifreli yazıyorum
Edison mafyası hayranları 8 ve 9 yaşındaki cocuklar ondan etkilenip egemen korkmaz ve İlhan mansiza suikast girişimi oldu ben bu haberi 9 yaşındayken duydum kanal d de @Çiğdem- ardından savcı serbest bıraktı şikayet etmeyin diye tehdit etti edison film
sen ne diyorsan o :F

Bayram dün bitti :)

konu çok gereksiz , delilsiz, laf olsun diye açılmış

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp