o şoparu zak olsun
işim varidiYanlız bu olayı sen öğrenicen ve 2 hafta sonra konusunu açıcan. Çölde olsan kutuplarda olsan yine de internet bulup bunu paylaşırdın.![]()
sen ne diyorsan o@xemrexxx ben bir kere vadi konusuna girdim ilk geldiğimde ve banlandim bence hiç girme sen hatırlıyorsun ne yazdığımı şifreli yazıyorum
Edison mafyası hayranları 8 ve 9 yaşındaki cocuklar ondan etkilenip egemen korkmaz ve İlhan mansiza suikast girişimi oldu ben bu haberi 9 yaşındayken duydum kanal d de @Çiğdem- ardından savcı serbest bıraktı şikayet etmeyin diye tehdit etti edison film
Bayram dün bitti@xemrexxx ben bir kere vadi konusuna girdim ilk geldiğimde ve banlandim bence hiç girme sen hatırlıyorsun ne yazdığımı şifreli yazıyorum
Edison mafyası hayranları 8 ve 9 yaşındaki cocuklar ondan etkilenip egemen korkmaz ve İlhan mansiza suikast girişimi oldu ben bu haberi 9 yaşındayken duydum kanal d de @Çiğdem- ardından savcı serbest bıraktı şikayet etmeyin diye tehdit etti edison film
Kafanı yorma zaten 1-2 si bana deli diyor forumdaEn azından bir vadici anlamamış
bu haber değil panpaYok artık daha neler Pana bunu yaptıysa diğer yapımlar ne yapıyordur akıl sır ermez bu işe tamamiyle uydurma bir haber