Pana Film Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" İçin Kiminle Anlaşıldığı İddia Ediliyor

bu ödüller eksik ben bile daha fazla ödül aldıgını biliyorum. tubanın en az ikitane uluslar arası ödülü var onları yazmamışlar .. berenin uluslar arası ödülü yok sanırım

tabi canım sitenin tubaya garezi var
1-2 tane eksik olabilir ama bereni geçmesi için 3 katı lazım

- - - Ekleme - - -

bu ödüller eksik ben bile daha fazla ödül aldıgını biliyorum. tubanın en az ikitane uluslar arası ödülü var onları yazmamışlar .. berenin uluslar arası ödülü yok sanırım

tabi canım sitenin tubaya garezi var
1-2 tane eksik olabilir ama bereni geçmesi için 3 katı lazım

tubanın dediğim gibi uluslar arası ödülü var berenin yok . türkiyedeki ödüllerde ikisinin dandirikten ödüller saymak bile abes
))))) bir iki eksik değil baygı eksik. gareleri yok ama iyi araştırmadan koymuşlar..

fan olayı ile alaksı yok olayın üni.lerin hepsi faklı kitletye sahip beren o ünilerin hepsinden ödül aldıysa başarıdır bu

uluslararası ödülü asi almış olabilir tuba deği l
ya da arap ülkelerinden fanları desteklemiştir senin mantığpa göre

asiyle aldılar ama asi dünyada en çok oyanan dizi olarak alsı bunda tubanında payıda var zaten ödülü muratla birlikte aldılar

sevişme tecavüz gösterilmez vadide kanıtı olan göstersin yok böyle bişey

göster de görelim bana vadiyi mi öğretecen sen

Bu videoyuda bilmıyorsan daha ne diyim.Bi ara daha vermiştim videoyu ozamanda ses seda cıkmamişti kimseden.

Buyuk yazdım ki videoyu hatırla diye.Yok demezsin bi daha
dermisin? demezsin demezsin demez.

- - - Ekleme - - -

atv istiyordur Engin gibi isimleri pana filme kalsa nerde kaba saba mendabur surat var onlar başrol oluyor yanında tayfasıda öyle.Pana bi kerede doğru düzgün en azından prezentable birileri oynatsa gam yemem.

Moderatörün son düzenlenenleri:

yook canım bu vadide olamaz . yanlisin var
))) o sevişme sahnesi degil sevısememe sahnesi
)))

Moderatörün son düzenlenenleri:
bunu biliyom siz merak etmeyin çakır sevişmemiş burda görüldüğü gibi vazgeçmiş gözünü sevdiklerim vadiyi karalayacaklar yemezler😉😉

bunu biliyom siz merak etmeyin çakır sevişmemiş burda görüldüğü gibi vazgeçmiş gözünü sevdiklerim vadiyi karalayacaklar yemezler😉😉
Şakasın gerçekten. Vazgeçmiş mi? Vazgeçmeyenlerinkini açık açık gösteriyorlar mı sanki? Vazgeçse ne olur vazgeçmese ne olur?

şaka sensin asıl sevişmemiş görmüyon mu vazgeçmiş

Şakasın gerçekten. Vazgeçmiş mi? Vazgeçmeyenlerinkini açık açık gösteriyorlar mı sanki? Vazgeçse ne olur vazgeçmese ne olur?

üstelik çakır evli degılmıydı açık açık karısını da aldatmış . topluma kötü örnek oluyorlar
))

yalnız kurtlardakı tecavüz sevişme sahneleri hep osman sınav zamanında ondan sonra olmadı . bi tek polatın adamları pavyona gidiyordu orasi panaya mi ait bilmiyorum

osman sınav adamım ya
sevişme yok çakır vazgeçmiş gördüğünüz gibi çakır o kadınla sevişmeyerek karısına olan bağlılığını göstermiş resmen kadına baksana

şaka sensin asıl sevişmemiş görmüyon mu vazgeçmiş
Kimse gerçekten sevişmiyor dizide. Kurgu bu. Sonuçta o sahne var ve seyirciye o duyguyu geçirmişler. Sevişme sahneleri zaten hep kısa gösterilir. Sen gerçekten sevişdiklerini mi sanıyorsun?

- - - Ekleme - - -

osman sınav adamım ya
sevişme yok çakır vazgeçmiş gördüğünüz gibi çakır o kadınla sevişmeyerek karısına olan bağlılığını göstermiş resmen kadına baksana
Bihter de ilk önce Behlülle birlikte olmuyor. Kocasına çok bağlı

osman sınav adamım ya

sevisede sevısmesede bu aldatma danıstay bir kadının otel odasında başka erkekle kalmasini bile aldatma sayıyor. sevısse onun adı zina oluyor

Arkadaslar diziler kurgudan ibarettir!

vadide tecavüz vs.olmaz yok da osman sınav çapkınlık yapmış biraz hepsi o

sevisede sevısmesede bu aldatma danıstay bir kadının otel odasında başka erkekle kalmasini bile aldatma sayıyor. sevısse onun adı zina oluyor
2 erkeğin aynı odada olmasıda zinaymiş
Kvp kadınsız bi gezegen kadınsız dunya gibi
olanlarda hep ölüyor (sanırım)

2 erkeğin aynı odada olmasıda zinaymiş
Kvp kadınsız bi gezegen kadınsız dunya gibi
olanlarda hep ölüyor (sanırım)

olurmu öyle şey ya nerden çıkardın
))) kadın ile erkek geceyi aynı evde gyada otelde oadasında geçirildiği ispatlanırsa bu aldatma olrak kabul ediyor danıştay