Yılın çifti ilan ettik benim dizimde de öyle keza2014-2015 yılına damga vuracak oyuncu çifti![]()
Yılın çifti ilan ettik benim dizimde de öyle keza2014-2015 yılına damga vuracak oyuncu çifti![]()
Saol.Evet masal gibi yaziyorum.Selimin kafasina vazo gecirme sahnesi daha neki oooo daha neler neler olacakOoow çok harika tıpkı bir masal gibi hiç sıkılmadan okudum selim ve Çiğdem in maceralarını merak ediyorumevet istediğim gibi olmuş selim kafasına vazoyu yemiş 😛
hadi bakalım neler olucak
![]()
Vaavv.Bu kadar iddialiyiz yani 😉 Begendinmi ?2014-2015 yılına damga vuracak oyuncu çifti![]()
Ben senle küsümVaavv.Bu kadar iddialiyiz yani 😉 Begendinmi ?
Devam diyelim o zaman 😉 merakla bekliyorumSaol.Evet masal gibi yaziyorum.Selimin kafasina vazo gecirme sahnesi daha neki oooo daha neler neler olacak![]()
Heyyy ben seni vampir dizisine dahil ettim bi defa yalnizca fazla rolun yok.O Aysenin yanindaki sarisin cocuk yani sevgilisi sensin.Ayseyi masadakilerden kurtaran sensin.Lutfen yani ben seni dahil ettim.Bakalim neler olacak hikayede..Desdere çiğdeme aşık olmaz başka kızlar gelir ve onlara aşık olur
Ben senle küsümDaha diziye dahil bile edilmeden çidemle desdere totoşunun bile hikayesini yazdın
adım geçmedi kiHeyyy ben seni vampir dizisine dahil ettim bi defa yalnizca fazla rolun yok.O Aysenin yanindaki sarisin cocuk yani sevgilisi sensin.Ayseyi masadakilerden kurtaran sensin.Lutfen yani ben seni dahil ettim.Bakalim neler olacak hikayede..
Bende merakla bekliyorum 😉Devam diyelim o zaman 😉 merakla bekliyorum
4.bölümmüş ben onu görmedim hiç şimdi gördüm😕😵Heyyy ben seni vampir dizisine dahil ettim bi defa yalnizca fazla rolun yok.O Aysenin yanindaki sarisin cocuk yani sevgilisi sensin.Ayseyi masadakilerden kurtaran sensin.Lutfen yani ben seni dahil ettim.Bakalim neler olacak hikayede..
adım geçmedi ki
Okusana 4. bolumu.Senu dahil ettim yani neden bana küsuyorsun ?4.bölümmüş ben onu görmedim hiç şimdi gördüm😕😵
4. bölümü yeni gördüm okuyorum şimdi dur.Okusana 4. bolumu.Senu dahil ettim yani neden bana küsuyorsun ?
Bekliyorum4. bölümü yeni gördüm okuyorum şimdi dur.
aaa evet birde annemvardı değilmi cadı olucaksa eğer başımız dertte olabilir 🙂🙂Evet size ozel yapiyorum.Bakalim yakalancakmisin ? Bu siralar uvey annen Ayse napiyor dersin ?
Evet aynen oyle olacak.Ati olacak Cigdemin 😉
Tabikide gorecek.Prenses Cigdeme yaklasmak o kadar kolay degil
TesekkurlerÇok beğendim
Selim!
evet senin uvey annen seni öldürmek isteyenaaa evet birde annemvardı değilmi cadı olucaksa eğer başımız dertte olabilir 🙂🙂