Bu sapkınlıkla siz ahirette vereceğiniz hesabı düşünün.@DarkLegenD & @serhatt... Hesap vereceksiniz...
Bu sapkınlıkla siz ahirette vereceğiniz hesabı düşünün.@DarkLegenD & @serhatt... Hesap vereceksiniz...
Yoldaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim ama maalesef onun da hesap vermesi gerekecek bu tavrından ötürü... @Sherlock
Bu mübarek ayda bu sapık Leşdaş'ımın açtığı konuya tepki göstermedim diye neler söylenmiş... Siz iğrenç sapık heriflere ne diyebilirim ki... Kanımı donduruyorsunuz, tüylerimi ürpertiyorsunuz... Hesap verecek bir şeyimiz yok, bizde güzellik algısı yüzde başlar yüzde biter... Çıplaklık benim güzellik algıma olumlu anlamda etki etmez... Terbiyesiz herifler...Doğru tektir canım yoldaşlarım... Yoldaşımız da olsa hesap vermesi kaçınılmazdır... @MEnes
Şşşşşşş bunu karıştırma... Özel hayatım hakkında detay vermeyi reddediyorum... @Sherlock @MasacRE@MEnes evlenecek bence ondan bu tavırları..
Her ne kadar estetik çok sevmesem de iyi duruyor![]()
Golf iyi gider o sahada ya
Karşılıklı golf oynama dream
Tenis de olur yeter ki spor yapıp bizi kendinden mahrum bırakmasın.Golf iyi gider o sahada ya
Buz hokeyi de oynasa şaşırmam b![]()
Yeter ki yapsın video resim çeksin atsın dimiTenis de olur yeter ki spor yapıp bizi kendinden mahrum bırakmasın.
Sherlock da varmış demek ki yeni nesil bizdenŞaşırdım başkasının açmış olmasına helal olsun valla![]()
Yooo yüzü de gayet güzel şimdi tek düze ufak burun çok kibar yüz delisi değilim ben sesi de çok hoşMemeleri büyük olmasa transseksüel muamelesi yaparsınız arkadaş, ne anlatıyorsunuz siz ya.![]()
Nesiller her zaman var işte fırsat verilseSherlock da varmış demek ki yeni nesil bizden![]()
Alıştik estetikli vücutları kaydırıp izlemeyeMemeleri büyük olmasa transseksüel muamelesi yaparsınız arkadaş, ne anlatıyorsunuz siz ya.![]()