Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellikSayın Gs'li dostum ne düşünüyor bu konu hakkında?@Maskeli Fedai
Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellikSayın Gs'li dostum ne düşünüyor bu konu hakkında?@Maskeli Fedai
Utku yoldaşımın iki şıkkını da yok eden o adam... Adam gibi adam.Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellik![]()
Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin halineBu konu hakkında tam da Serhat'a danışacaktım... Ben danışmadan gelmiş ve doğruları söylemiş. ✍️
Not 1: gay değilim
Not 2: kör değilim
Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellik![]()
Zevk sahibi insanlar hemen belli ediyor kendini işteUtku yoldaşımın iki şıkkını da yok eden o adam... Adam gibi adam.@MasacRE
Zevksiz @DarkLegenD ve @serhatt ikilisi... Örnek alın.Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin haline
------
Zevk sahibi insanlar hemen belli ediyor kendini işte![]()
Utku yoldaşımın iki şıkkını da yok eden o adam... Adam gibi adam.@MasacRE
@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin haline
------
@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..
Oha bu kadarını da beklemiyordumİnanılmaz bir tespit... Her ikisi de banlanmalı.@MasacRE
@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..
Abartmayın. ✍️ Kudurmuşluğunuz ve azgınlığınız sizin objektifliğinizi gölgeliyor maalesef. 🤗
Yoldaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim ama maalesef onun da hesap vermesi gerekecek bu tavrından ötürü... @Sherlock
@MEnes evlenecek bence ondan bu tavırları..
Maskeli yoldaşımızın dediği doğru mu @MEnes gel ve hesap ver... Aksi halde diğer ihtimali değerlendirmemiz gerekecek maalesef senin için...
![]()
İkinci ihtimal beni paramparça eder... Serimiz bomba bir konu ile devam edecek canım yoldaşlarım, ona tepkisiz kalmayacaktır yoldaşımız... Orada şovunu yapmaması mümkün değil... 00:00'da...Diğer ihtimal bana ciddi anlamda hayatı sorgulatır.. @MEnes bu rezilliği bize yaşatma lütfen..
Senin gibi zevksiz değilim ya şükür.Darklegend için iki seçenek sunmuştum ama sende ikisi de var. Hem körsün hem de gaysin![]()
Her zaman doğruları konuşurum.Bu konu hakkında tam da Serhat'a danışacaktım... Ben danışmadan gelmiş ve doğruları söylemiş. ✍️
Not 1: gay değilim
Not 2: kör değilim
En doğru kişiye danıştı çatla.Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin haline
------
Aynaya bak da zevksiz kimmiş gör.