Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellikSayın Gs'li dostum ne düşünüyor bu konu hakkında? @Maskeli Fedai
Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellikSayın Gs'li dostum ne düşünüyor bu konu hakkında? @Maskeli Fedai
Utku yoldaşımın iki şıkkını da yok eden o adam... Adam gibi adam. @MasacREBu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellik
Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin halineBu konu hakkında tam da Serhat'a danışacaktım... Ben danışmadan gelmiş ve doğruları söylemiş. ✍️
Not 1: gay değilim
Not 2: kör değilim
Bu hanımefendi resmen bizi perişan etti bu ne güzellik
Zevk sahibi insanlar hemen belli ediyor kendini işteUtku yoldaşımın iki şıkkını da yok eden o adam... Adam gibi adam. @MasacRE
Zevksiz @DarkLegenD ve @serhatt ikilisi... Örnek alın. @Maskeli FedaiBu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin haline
------
Zevk sahibi insanlar hemen belli ediyor kendini işte
Utku yoldaşımın iki şıkkını da yok eden o adam... Adam gibi adam. @MasacRE
@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin haline
------
İnanılmaz bir tespit... Her ikisi de banlanmalı. @MasacRE@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..
@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..
Oha bu kadarını da beklemiyordum Doğru mu bu... @serhatt @DarkLegenDİnanılmaz bir tespit... Her ikisi de banlanmalı. @MasacRE
Şundan olmuşlar resmen. @DarkLegenD @serhattOha bu kadarını da beklemiyordum Doğru mu bu... @serhatt @DarkLegenD
@DarkLegenD ve @serhatt aynı kişidir..
Oha bu kadarını da beklemiyordum Doğru mu bu... @serhatt @DarkLegenD
Abartmayın. ✍️ Kudurmuşluğunuz ve azgınlığınız sizin objektifliğinizi gölgeliyor maalesef. 🤗
Yoldaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim ama maalesef onun da hesap vermesi gerekecek bu tavrından ötürü... @Sherlock
@MEnes evlenecek bence ondan bu tavırları..
Maskeli yoldaşımızın dediği doğru mu @MEnes gel ve hesap ver... Aksi halde diğer ihtimali değerlendirmemiz gerekecek maalesef senin için...
İkinci ihtimal beni paramparça eder... Serimiz bomba bir konu ile devam edecek canım yoldaşlarım, ona tepkisiz kalmayacaktır yoldaşımız... Orada şovunu yapmaması mümkün değil... 00:00'da...Diğer ihtimal bana ciddi anlamda hayatı sorgulatır.. @MEnes bu rezilliği bize yaşatma lütfen..
Senin gibi zevksiz değilim ya şükür.Darklegend için iki seçenek sunmuştum ama sende ikisi de var. Hem körsün hem de gaysin
Her zaman doğruları konuşurum.Bu konu hakkında tam da Serhat'a danışacaktım... Ben danışmadan gelmiş ve doğruları söylemiş. ✍️
Not 1: gay değilim
Not 2: kör değilim
En doğru kişiye danıştı çatla.Bu konu hakkında @serhatt a danışıyorsan vah senin haline
------
Aynaya bak da zevksiz kimmiş gör.