Kanal D Paşa Gönlüm - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,785
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'de bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor: Paşa Gönlüm

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

Daha Kanal D'den yeni dizi izlemeyeceğim demiştim, ama fragmanlarını beğendim netten izlerim yazın, ne olur ne olmaz şimdi başlamayım apar topar yayından kaldırılır maazallah yine.. :)

aaa bende diziyi kaçırdım 20 dakka sanmıstım yeni başlamış :kiki::kiki:

Daha Kanal D'den yeni dizi izlemeyeceğim demiştim, ama fragmanlarını beğendim netten izlerim yazın, ne olur ne olmaz şimdi başlamayım apar topar yayından kaldırılır maazallah yine.. :)

Amil Bey için izleyeyim dedim ama kapattım şimdi Kanal D yüzünden. :D Güldür Güldür'ü açtım. :D

dizi eğlenceli başladı 9 kadar izleyip beğenirsem devamınıda netten tamamlarım 🙂🙂

Eşref Saati'ni andırdı ilk dakikalarıyla bana. :)

Tarık Papuçcuoğlu'nu severim ama dizileri genelde tutmaz. :(

banada cennet mahallesini andırdı pembe ve yunusun ailesi gibi kavgaları :kiki::kiki:

Yazın bol bol dizi izleyeceksin demek. :)
Bu sezonun öcünü alıcam valla. :D 7 Güzel Adam, Karadayı, Kurtlar Vadisi Pusu, Kaçak, bir de bu dizi olabilir, bir tane daha dizim olacak ayrıca. :D

Tarık Papuçcuoğlu hep yanlış projeler seçti TRT'de falan yoksa tutmayan pek diziyi yok. :) Amil hoca. :bhr: @OzaN

Kavga etme yönünden benziyor sadece. Eşref Saati'ni izlediysen ona daha uygun. :D
evet izlemiştim yavuz bingöl için oda çok güzel bir diziydi :bhr::bhr::bhr:
paşa gönlüm eğlence yönünden hoşuma gitti benim tarık papuççuoğlu çok renk katmış diziye daha şimdiden 🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs