Bu tablo içimi rahatlatıyor, umarım kalan iki kişi de doğruya gönderir oylarını. Olmadı dilendiğin de yetmezse sağlık olsunGeriye oy verebilecek 2 isim kaldı ve ayrı ayrı oy gelirse yandık 🤦🏻♀️ @slhttnmtl @Tolstoyevski
Durum uzarsa oy dinlenirim yine
Oy verecek bir kaç isim günlerdir aktif değil.
Bu sonuçlanmadan ilerleyemeyizBu tablo içimi rahatlatıyor, umarım kalan iki kişi de doğruya gönderir oylarını. Olmadı dilendiğin de yetmezse sağlık olsunDiğer grupların hoşluğu yeter
Bak işin o tarafı da kötüBu sonuçlanmadan ilerleyemeyizsüre uzar.
@Özgür bugün gelecekti ve @seyfullXh oy verebilecek olan aklımdaki isimler. Bir kaç başka isim etiket etmiştim ama gelmiyor oy
Özgür bence iki ismede aynı eşitlikte. Hiç kestiremiyorumBak işin o tarafı da kötü
Seyfullah aktif sanırım oy kullanmak istemiyor, benim geçen turdan dolayı eagleblack'ten ümidim var. Yarın girsin de güzele oy atsınÖzgür için çok araftayım ama o da gelip hak edene verir oyunu
Cidden, kime verse büyük sürpriz olacakÖzgür bence iki ismede aynı eşitlikte. Hiç kestiremiyorum
Seyfullah hep oy veren biriydi. Şimdi neden oylaması bilmiyorumkısmet artık.
HahaCidden, kime verse büyük sürpriz olacak
Seyfullah oy verirse Hazal'a vermez, kusura bakma ama işime geliyor
Bu gruba garip de bir şekilde bir kişi Pınar'a verince bir kişi Hazal'a veriyor, bence de son sonucu Özgür belirleyecek, az da oy gelmemiş zatenHahaOy vermeyen herkesi etiket ettik. Bu saaten sonra artık kısmet orası
Özgür'ü bekleye bekleye kaç kere skorlar değiştisanki son durumu o netleştirir gibi
Birisi var foruma nadiren gelir ve belirleyici bir oy verip gitmişBu gruba garip de bir şekilde bir kişi Pınar'a verince bir kişi Hazal'a veriyor, bence de son sonucu Özgür belirleyecek, az da oy gelmemiş zaten
Ne yazık ki aktiflikleri kişilerin belirlediği kadarıyla gördüğüm için aktiflik meselesini tam bilmiyorum ama bahsettiğin kişi sanırım Pınar'a oy atan b.. k..Birisi var foruma nadiren gelir ve belirleyici bir oy verip gitmişayda 1-2 gelen birisi
c ile başlayanNe yazık ki aktiflikleri kişilerin belirlediği kadarıyla gördüğüm için aktiflik meselesini tam bilmiyorum ama bahsettiğin kişi sanırım Pınar'a oy atan b.. k..
Haa, okeyc ile başlayan
O bahsettiğinde etiketledik geçen tur defalarca oy gelmedi (Aslı, Leyla oylaması) artık rahatsız etmiyelim diye bu tur eklememiştim ama oy vermiş
Şu anda son umudum Özgür, umarım umudum boşa çıkmaz yoksa ne diyeyim bilemedim şimdi
Açıkçası diğer isme oy verip garanti etse fena olmaz. Yoruldum etiket etmelerdenŞu anda son umudum Özgür, umarım umudum boşa çıkmaz yoksa ne diyeyim bilemedim şimdiİyi zaten az da olsa forumun zevkini kaybetmediğine dair ümidim aktif bu sonuçla
Aslında böyle durumlar cidden zor da ne bileyim Hazal gibi güzel birinin harcanmasına üzülüyorum, 2 kişi gelsin işte güzelce birisi kazansınAçıkçası diğer isme oy verip garanti etse fena olmaz. Yoruldum etiket etmelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?