Ama yine zevksiz bir oylama yapmışsınBu nasıl bir kuradır be... Tüm 'MAVİ' gözlüleri birbiriyle eşleştirmişsin... Mavi göz ve MEnes düşmanı... @Dosi
Hande Erçel için final adayı dedin ama bence tüm mavi gözleri ona tercih ederdin
Ama yine zevksiz bir oylama yapmışsınBu nasıl bir kuradır be... Tüm 'MAVİ' gözlüleri birbiriyle eşleştirmişsin... Mavi göz ve MEnes düşmanı... @Dosi
Zevksiz mi ahahaha iyi güldüm... Benim sanatsal ve sabarsal zevklerim asla ve asla gömülemez...Ama yine zevksiz bir oylama yapmışsın
Hande Erçel için final adayı dedin ama bence tüm mavi gözleri ona tercih ederdin
Ben kısa bir yazı yazmıştım aslında foto sadece örnek olması açısındandıGüzellik göreceli bir şey çok farkında değil gibisin. Pınar Deniz'de çok güzel bir kadın fakat Türkiye'de yüz olarak bakıldığında estetiği olmadan kaşı gözü burnu bu kadar orantılı bir yüz güzelliğine sahip olan nadir kadınlardan birisi Hazal Kaya. Hoş eşleştiği Pınar Deniz'de bence bu konuda aynı bence orantılı yüz hatlarına sahip. Fakat 20 yaşında henüz yeni yeni genç olduğu ve dizideki diyalog sırasında kızgın baktığı haliyle kadını anımsayıp güzel olup olmadığını sorgularsan şayet ona da ben yorum yapmak istemem. Pınar Deniz'i Hazal'dan daha fazla beğenebilirsin hatta Hazal Kaya'yı beğenmeyedebilirsin ama bu dünyadaki tek karar mercii gibi davranmana da VALLAHİ BİLLAHİ ben anlam veremiyorum ve yakıştıramıyorum.
Ofansif mizah seviyorsan ki ben de bazı türlerini severim bu yaptığım çok hafif kalıyorOlabilir belki sen güzel bulmayabilirsin de ama yaptığın yorumla güzel bulanları neden sorguluyorsun o garibime gitti. Gırgır bile yapsan bence hoş görünmüyor ki offensive mizahı seven biri olarak söylüyorum. Hazal Kaya sadece örnek zaten birkaç sayfada daha görmüştüm yorumunu buna benzer ama artık işi fotoğraf atıp nasıl güzel bulabilirsine getirince kayıtsız kalmak istemedim.
Aynen mizah değil tamamen algıSeverim de her konuda değil. Bir de senin yaptığın bu şey mizah da değil ki offensive olsun. Off neyse beni anladın zaten kısacası aynı şeyleri yazmama gerek yok.
Bu arada yazdığın seylerden sonra Kanal D'nin magazin spikeri bence sen olabilirsin gibi geldi. 40. sn'den sonra izle ne demek istediğimi anlarsın.
Hazal Kaya ..
Hazal Kaya.
Hazal Kaya
Pınar bence oldukça güçlü ve sonradan atak yapan bir isim.
Hazal ise eski finalist.
Oyum Hazal'a
Umarım iyi bir rekabet olur.
Hazal Kaya
Feriha
@MEnes in eşi...Hazal Kaya