2021 Pınar Deniz ⚡ Hazal Kaya | Çeyrek Final | En Favori Güzel

Hangi güzel yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriye oy verebilecek 2 isim kaldı ve ayrı ayrı oy gelirse yandık 🤦🏻‍♀️ @slhttnmtl @Tolstoyevski
Durum uzarsa oy dinlenirim yine :A
Oy verecek bir kaç isim günlerdir aktif değil.
Bu tablo içimi rahatlatıyor, umarım kalan iki kişi de doğruya gönderir oylarını. Olmadı dilendiğin de yetmezse sağlık olsun :A Diğer grupların hoşluğu yeter :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu tablo içimi rahatlatıyor, umarım kalan iki kişi de doğruya gönderir oylarını. Olmadı dilendiğin de yetmezse sağlık olsun :A Diğer grupların hoşluğu yeter :A
Bu sonuçlanmadan ilerleyemeyiz :A süre uzar.
@Özgür bugün gelecekti ve @seyfullXh oy verebilecek olan aklımdaki isimler. Bir kaç başka isim etiket etmiştim ama gelmiyor oy :A

Bu sonuçlanmadan ilerleyemeyiz :A süre uzar.
@Özgür bugün gelecekti ve @seyfullXh oy verebilecek olan aklımdaki isimler. Bir kaç başka isim etiket etmiştim ama gelmiyor oy :A
Bak işin o tarafı da kötü :(

Seyfullah aktif sanırım oy kullanmak istemiyor, benim geçen turdan dolayı eagleblack'ten ümidim var. Yarın girsin de güzele oy atsın :A Özgür için çok araftayım ama o da gelip hak edene verir oyunu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bak işin o tarafı da kötü :(

Seyfullah aktif sanırım oy kullanmak istemiyor, benim geçen turdan dolayı eagleblack'ten ümidim var. Yarın girsin de güzele oy atsın :A Özgür için çok araftayım ama o da gelip hak edene verir oyunu :A
Özgür bence iki ismede aynı eşitlikte. Hiç kestiremiyorum :A
Seyfullah hep oy veren biriydi. Şimdi neden oylaması bilmiyorum :A kısmet artık.

Özgür bence iki ismede aynı eşitlikte. Hiç kestiremiyorum :A
Seyfullah hep oy veren biriydi. Şimdi neden oylaması bilmiyorum :A kısmet artık.
Cidden, kime verse büyük sürpriz olacak :A

Seyfullah oy verirse Hazal'a vermez, kusura bakma ama işime geliyor :A

• Güldürdün
Cidden, kime verse büyük sürpriz olacak :A

Seyfullah oy verirse Hazal'a vermez, kusura bakma ama işime geliyor :A
Haha :A Oy vermeyen herkesi etiket ettik. Bu saaten sonra artık kısmet orası :A
Özgür'ü bekleye bekleye kaç kere skorlar değişti :A sanki son durumu o netleştirir gibi :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Haha :A Oy vermeyen herkesi etiket ettik. Bu saaten sonra artık kısmet orası :A
Özgür'ü bekleye bekleye kaç kere skorlar değişti :A sanki son durumu o netleştirir gibi :A
Bu gruba garip de bir şekilde bir kişi Pınar'a verince bir kişi Hazal'a veriyor, bence de son sonucu Özgür belirleyecek, az da oy gelmemiş zaten :A

• Güldürdün
Bu gruba garip de bir şekilde bir kişi Pınar'a verince bir kişi Hazal'a veriyor, bence de son sonucu Özgür belirleyecek, az da oy gelmemiş zaten :A
Birisi var foruma nadiren gelir ve belirleyici bir oy verip gitmiş :A ayda 1-2 gelen birisi :A

• Güldürdün
Birisi var foruma nadiren gelir ve belirleyici bir oy verip gitmiş :A ayda 1-2 gelen birisi :A
Ne yazık ki aktiflikleri kişilerin belirlediği kadarıyla gördüğüm için aktiflik meselesini tam bilmiyorum ama bahsettiğin kişi sanırım Pınar'a oy atan b.. k.. :A

• Güldürdün
Ne yazık ki aktiflikleri kişilerin belirlediği kadarıyla gördüğüm için aktiflik meselesini tam bilmiyorum ama bahsettiğin kişi sanırım Pınar'a oy atan b.. k.. :A
c ile başlayan :A
O bahsettiğinde etiketledik geçen tur defalarca oy gelmedi (Aslı, Leyla oylaması) artık rahatsız etmiyelim diye bu tur eklememiştim ama oy vermiş :A

• Güldürdün
c ile başlayan :A
O bahsettiğinde etiketledik geçen tur defalarca oy gelmedi (Aslı, Leyla oylaması) artık rahatsız etmiyelim diye bu tur eklememiştim ama oy vermiş :A
Haa, okey :A Forumu bırakmadığına sevindim :A

Keşke orada gelseydi de buraya oy vermeseydi :A Ah çileli başım ahh :A

Özgür'de gelip bu çileyi bitirsin. Ha uzarsa o ayrı :A

@soo @Hazem @pompy (artık oy kullan)
Kesin 4 oy gelirse risk kalkar ama sadece 1 oy beklemek yine ile yaramıyor
Şu anda son umudum Özgür, umarım umudum boşa çıkmaz yoksa ne diyeyim bilemedim şimdi :A İyi zaten az da olsa forumun zevkini kaybetmediğine dair ümidim aktif bu sonuçla :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...