Özetleri mi izliyorsun 15 dakikada bir yorum.
9. bölüm dahil olmak üzere izledim de yorum yapacağım demiştim @Forumdash'a, o yüzden hızlı hızlı yapmaya ve aradan çıkarmaya çalışıyorum.
Özetleri mi izliyorsun 15 dakikada bir yorum.
@Sherlock adamı Keanu Reeves'e benzeten tek ben değilmişim sevindim.Ben de yazacaktım bir ara onu da unutmuşum.
Ben bölüme puan vermedim sezona puan verdimBen de diyorum ben mi abarttım ama hayır kesinlikle @Forumdash abartılı düşük puan vermiş
Vaay be senin kaliteli bir sanat eseri izlediğini gördüm ya gözüm açık gitmez artık.3. sezon finali
6. bölüm sonu ile ortalık iyice karışacak derken olay bir anda "geçiş sezonu"na döndü. Bu sezon da, bir dizinin geçiş sezonu ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi olabilirdi.
Son sahne çok, "ımhhh yaniii" gibisinden bir tarif edilemez bir sıradanlık içeriyordu. İyi de değildi, kötü de değildi. "Navarro, aralarında seçim yapmak zorunda kalacak" mevzusu işin içine girdiği an zaten kimin, ne şekilde(ani ve hızlı şekilde) öleceği belli olmuştu.
Genel puan 8.0/10
EvetSen bu mesajı yazdığında henüz sezon finalini izlememiştim, o yüzden bakmamıştım ne yazıyor diye. İyi ki bakmamışım.
Wendy, kartelin başı olan Navarro’yla telefonda görüştüğü an avukatın öleceği barizdi zaten. Ben şahsen uçağa bindikleri an olmasını bekledim, olmayınca da ya sonraki sezona kalacak ya da içeri buyur ettikten sonra halledecek diye düşündüm. Ancak tam arabadan indikleri anda sıktı kafasına; Marty ve Wendy’nin mimik değişimi, sıktıktan hemen sonra giren şarkıyla falan olayın sunuluşu muazzam. Böyle bir sahneyi çoğu dizide uzun uzadıya bir sahneyle gösterirler, bu dizinin en büyük farkı da her şeyi çok sakin ve çok normal bir şeymiş gibi aktarması bence.
Evet
Ani hareketler her diziyi çoşturur ama tahmin edlebilirliği benim modumu düşürüyor
Sezon için değildi o an içindiBu sezon tahmin edilebilirlik açısından ilk iki sezonun gerisindeydi bence zaten, ama işleniş olarak tam tersi daha iyi buldum ben. O yüzden özellikle son iki bölüm baya tatmin oldum.
Sezon için değildi o an içindiHer ne kadar benim için dingin sakin bi sezon olsa da seyirliktiSiz kardeşi beğenmemişiniz ama karakterlerin derinliği hakkında öenmliO yuzdenben kardeşin pozisyonunu sevdim
Kesinlikle herşeye donuktularBen çok beğendim ya, dizi için gerekliydi böyle bir karakter. İlk iki sezon işin duygusal tarafına çok odaklanmıyorlardı, bu sezon o işi de hallettiler. Özellikle Wendy’nin yıldızını parlattı iyice kardeş karakteri.
Kesinlikle herşeye donuktular
En çok etkileyen sahne karakoldaki Wendy'nin ağlayışı
Fırsatın olursa izleBen son iki bölümdeki her sahnesinden etkilendim Wendy’nin ya, Laura Linney müthiş bir oyuncu net yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?