HeisenBerg
Favori Üye
O değilde bundan sonra OzaN'ın yazdığı her şeyi OzaN'ın sesiyle okuyacağız bence en güzel artısı bu oldu etkinliğin.
Ayy seni görmeyen kalmadı zaten neyini merak edecekler ama Ozan gizemliydi.Ben de böyle bir uygulama yapsam mı acaba @Bully ne dersin
Tıpta çareler tükenmez senle skype açıp konuşabilirizAyy seni görmeyen kalmadı zaten neyini merak edecekler ama Ozan gizemliydi.
Hahaha beni karıştırma ben heyecan yaparım kitleler önünde Senin gibi radyoculuk yeteneğimiz yok.Tıpta çareler tükenmez senle skype açıp konuşabiliriz
Benim de radyoculuk yeteneğim yok ki öyle gelişine konuşuyorum işte. Ama benim sohbetime de yoğun talep olur bence ben bunu bi düşüim. Zavallı ben hiç proje üretemiyorum ne kadar yazık bana hep başkalarının aklına gelenin devamını yapabiliyorum.Hahaha beni karıştırma ben heyecan yaparım kitleler önünde Senin gibi radyoculuk yeteneğimiz yok.
Küçümseme kendini doğuştan bir özgüvenli konuşma yeteneğin olduğu açık herkeste yok o yetenek.Benim de radyoculuk yeteneğim yok ki öyle gelişine konuşuyorum işte. Ama benim sohbetime de yoğun talep olur bence ben bunu bi düşüim. Zavallı ben hiç proje üretemiyorum ne kadar yazık bana hep başkalarının aklına gelenin devamını yapabiliyorum.
tamamını izledim güzel olmuş soruları üstünkörü geçiştirmeye çalışsanda iyiydi özellikle neferet i unutmamanı takdir ettim. bende çok merak ediyordum neferet i 5 yıldır forumdayım hiç girmedi adam yada başka hesapla girmiştir ama darksaal ı unutmayacaktın o da ayrı bir efsane
hee birde bilsem çok soru sorardım yapacağını düşünmüyordum
bende hiç görmedim ama olay kısaca şöyleymiş duyduğuma göre bu neferet forumda o aralar en popüler üyeymiş yaşını falan büyük söylemiş herkes abi çekiyormuş sonra yaşının büyük olmadığı ortaya çıkınca forumu bırakmışO nefreet olayı neymiş tam olarak ben de merak ettim?
Sanmıyorum ya internete hiç vakit ayırmıyor yıllardır. Belki kısa süreli sürpriz yapabilir bir ara bilemem.Vay be sonunda büyük gizem sona erdi. Videonun daha başındayım sesin falan titriyor bayağı heyecan yapmışsın gerçekten. İzledikçe editleyeceğim bu mesajı.
Duygusuz bir daha foruma dönmeyecek mi ? Bi ara gelmişti kısa bir süreliğine oldukça da sevilmişti.
Hayatından memnun olmayışına çok üzüldüm bu arada, hayatımda etki sahibi olmuş, sevdiğim bir insansın bunu duymak üzdü bayağı beni.
Ayrıca keşke soru sorsaymışım ya pişman oldum bayağı.
Tahmin ettiğin başka biri mi vardı?Sonuna kadar izledim. Akıcı güzel bir söyleşi olmuş, bir gizem de son bulmuş oldu böylece. Zemeckis'in listede olmasına şaşırmadım ama 1. sırada yer vermene şaşırdım.
Biraz hızlı konuşuyormuşum gerçekten bazı kısımları izlerken ben de fark ettim. (Tamamını izlemedim)Gerçekten güzel bir program olmuş. Biraz hızlı konuşuyorsun gibi geldi ama gayet anlaşılır ve hoş bir anlatım tarzın var. Ses tonun iyi bence de. Tip olarak da şaşırdım biraz ama tipin nasıl olursa olsun yine bu şaşırmayı yaşardım muhtemelen. Emeğine sağlık diyelim.
Bu arada yönetmen listende ilk 5'te Martin Scorsese'yi söylememene şaşırmadım değil.
Bilmiyorum ki çekmeye vakit bulmak zor oluyor hem sorular da soruldu, belki belli konu üzerine bir şeyler olabilir ileride.Bende şimdi bitirdim .Sorulara sıcakkanlı cevap vermişsin sesin de bence titrememiş senin ses tonun öyle gibi geldi .Hiç beklemediğim bir tip çıktın gayet anlaşılır anlatımın varmış ,bu arada devamı gelecek mi? @OzaN
Yok ya ne alakası var.toplum içinde kimse ağlarken görmemiştir demişsin bence seni gülerkende gören olmamıştır hiç gülecek bir tip göremedim
Dikkatliymişsin. Muhtemelen tabletin kamerasını kastediyorsun. Kamera yanda olduğu için belki oraya bakmışımdır arada.Bak ya forumdan çıkmıştım son kez bakayım dedim videoyu gördüm...
Gayet samimi birisisiymişsin @OzaN mahallemizden birisiymişsin gibi
Herkes evlenme sorusu sormuş. Everecekler seni benden demesi Kısmetse Olur artık
Yaa ben şuna takıldım. Önunde tabletin yanında laptopun. Sanki 3 alet kullanıyor gibisin. Laptopla soruları okuyor önunde kamera var sol tarafta(bana göre ekranda) ise vereceğin cevapları okuyormuş gibi
İlkokuldayken gelmiştim gezi amaçlı.Bitti, 2 soru sormuşum bileydim daha çok sorardım. Bu arada ben de ses tonunu çok beğendim, dinlendirici bir sesin var. Emeğine sağlık, tabii sorular çok olunca hızlı ilerlemek zorunda kalmışsın ama cevapların gayet yerinde, tatmin edici olmuş. Yorumun için de teşekkürler. @OzaN
Aslında ben seni Facebook ve Twitter'da bulmuştum ama orada da avatarın "siyah" olunca görmek bugüne kısmetmiş.
Bu yaz ben de bir sürpriz yapacağım kısmetse.
Bu arada Ozan sen hiç Ankara'ya gelmiş miydin?
Belli bir hedef yok.@OzaN Youtube'de kaç görüntüleme hedefliyorsun?
Özellikle olay sorulduğu için o geldi aklıma. Yoksa gittiğine üzüldüğüm pek çok kişi var. darksaal da başında geliyor ama bir anda bir şey demeden gitti maalesef.tamamını izledim güzel olmuş soruları üstünkörü geçiştirmeye çalışsanda iyiydi özellikle neferet i unutmamanı takdir ettim. bende çok merak ediyordum neferet i 5 yıldır forumdayım hiç girmedi adam yada başka hesapla girmiştir ama darksaal ı unutmayacaktın o da ayrı bir efsane
hee birde bilsem çok soru sorardım yapacağını düşünmüyordum
Hahaha sahi Yabancı sezon finali yaptı ama bir daha başlamadı neyse özgün senaryolarım devam edecek şu sınavları bi yoluna sokayım kafamda bir dizi projesi var bu zamana kadar yazılanlardan daha AB bir işKüçümseme kendini doğuştan bir özgüvenli konuşma yeteneğin olduğu açık herkeste yok o yetenek.
Öyle deme Yazın ürettiğin Yabancı projen çok özgün ve fantastikti ama iyi ki zamanında bitirdin ab olarak başlayan proje fena halde totale dönmüştü uzattıkça sapıtmaya başlamıştın neyse konumuzla ne alakası varsa Ozan'ın konusunu kirletmeyelim daha fazla.