OzaN'dan Yabancı Dizi Önerileri 1: Mutlaka İzlenmeliler

@OzaN ben de izleyecek yabancı dizi arıyordum iyi oldu.
Game of Thrones`e sınav yüzünden ara vermiştim hızlıca geçtim üstünden geçen gün 2 bölüm kaldı sezonu bitirmeme.

The Walking Dead'a da başlamak istiyorum.

Seversin tabi oda fantastik sayilir

Neden sevmiyosa ilk yabanci dizi deneyimim vampir gunlukleri bnm

Gençlik dizilerinin yarısı zaten fantastik
TVD, The 100 The Originals Teen Wolf
Başka varmıydı??

Seversin tabi oda fantastik sayilir

Neden sevmiyosa ilk yabanci dizi deneyimim vampir gunlukleri bnm
the originalsa mutlaka bakk cnm klaus ve kardeşleri oynuyor o dizide daha 1.sezonu bu ayz izleyip yeni sezona yetişebilirsin 😵
😵
😵
😵😵
😵
😵
😵

Gençlik dizilerinin yarısı zaten fantastik
TVD, The 100 The Originals Teen Wolf
Başka varmıydı??
aşkk olan dizileri genclik oalrak algılıyorum yanı pembe dizi tarzında kısaca @OzaN baya birşey kaçırıyormuş cidden

the originalsa mutlaka bakk cnm klaus ve kardeşleri oynuyor o dizide daha 1.sezonu bu ayz izleyip yeni sezona yetişebilirsin 😵
😵
😵
😵😵
😵
😵
😵
Vallah ben vampir gunluklerinide biraktim ezele baslayacagim yarin karadayida 71. Bolumdeyim bitiririm ben bugun iste boyle

Vallah ben vampir gunluklerinide biraktim ezele baslayacagim yarin karadayida 71. Bolumdeyim bitiririm ben bugun iste boyle
sadece 1 diziye odaklama kendini the originalsa mutlaka baslamalısın harika bir vampir dizisi ilks ezonu muhteşemdi

sadece 1 diziye odaklama kendini the originalsa mutlaka baslamalısın harika bir vampir dizisi ilks ezonu muhteşemdi
Onun ilk bolumunun baslangicini izledim cok guzeldi Cumartesi Vampir gunlukleri izleyecegim sen nerden izliyosun yabanci dizileri bu arada bn cep telefonumdan izliyorum

Onun ilk bolumunun baslangicini izledim cok guzeldi Cumartesi Vampir gunlukleri izleyecegim sen nerden izliyosun yabanci dizileri bu arada bn cep telefonumdan izliyorum
netten ama siteden izlemiyorum türkçe alt yazı çıkar çıkmaz bilgisayarıma indirip öyle izliyorum nette donuyor falan onunla uğraşamam

netten ama siteden izlemiyorum türkçe alt yazı çıkar çıkmaz bilgisayarıma indirip öyle izliyorum nette donuyor falan onunla uğraşamam
Ya iste nerden indiriyosun bende indirirsem bütun bölümleri izlerim ama indiremiyorum

komedi bana göre değil o yüzden tbbt ve modern family gitti
got u izliyorum
twd konusu bana göre değil

hoc izleme listemde

Modern Family izlemeyi düşünüyorum. Kurgusu beni yansıtıyor diye bilirim Ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş @OzaN

@OzaN House of Cards akıcı mı? Aslında çok kaliteli bir diziye benziyor başlamayı düşünüyorum da politika hakkında ilgim ve birikimim yok. 😕

GoT'ta 4.sezonda 4.bölümde kaldım Ramazan bitince bitirecem inşallah.
The Walking Dead izlediğim kadarıyla mükemmel bir diziydi ama sıkıntı şu ki dizide nerde kaldığımı unuttum.
Yardımcı olalım nerede kaldığın konusunda.

Seversin bence, sevmeyene rastlamadım zaten. Game of Thrones sevilmez mi?

İlk sezondan sonra performansın düşmesi ilk sezon aksiyon dozunun çok yüksek olmasından kaynaklanıyor. Saçmalama yok da aksiyon düşüklüğü var bazı bölümlerde. Bence konuda da yazdığım gibi altı bölümlük ilk sezona herkes şans vermeli.

TBBT kaç bölüm izledin bilmiyorum ama ilk bölümlerde pek komik gelmemiş olabilir, bu normal.

Modern Family'yi tanımlaması zor tam absürt komedi diyemem. Arrested Development gibi absürt değil mesela. Kimse neden diziye olumlu yaklaşmıyor bilmiyorum ama gerçekten mutlaka izlenmesi gereken bir dizi o da.

GoT = İzlemedim, izleyeceğimi de sanmıyorum. Bana sıkıcı gelebilecek bir konusu var.

The Walking Dead = 4. sezonda sıktığı için bıraktım.

House of Cards = Politikmiş. Geç

The Big Bang Theory = 7. sezonunu bitiricem az kaldı. Son derece komik ve güzel bir dizi.

Modern Family = Bilemedim yapmacık gibi geldi dizi, fotoğrafa bakınca.

Yarın ki konunu bekliyorum @OzaN