OzaN | Abidik Gubidik | 1.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
abidikgubidik.jpg

EnveR: Abidik Gubidik programının yenilenen formatıyla ilk bölümüne hoşgeldiniz. :)
İlk bölümümüz konuğu @OzaN adminizdir. :)

EnveR: Öncelikle merhaba.Abidik Gubidik'in yenilenen formatının ilk bölümüne hoşgeldin. :)

OzaN: Hoşbulduk, umarım programa şans getiririm. :)

EnveR: İnşallah. :) Biraz bize kendinden bahset. :)

OzaN: 23 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, 8.5 yıldır FavoriForumumda adminlik yapıyorum. Sinema ve yabancı diziler ilgi alanlarım arasında.

EnveR: Hazırsan sorulara geçelim? :)

OzaN: Tabii, gelsin sorular. :):)

EnveR: Favoriforumum nerden kurmak aklına geldi?Ve kimlerle kurdun? :)

OzaN: FavoriForumumdan önce ortağı olduğum başka bir forum vardı. Orada yaşanan bazı sorunlar sonrası ayrılarak kendi forumumuzu açmak istedik. O forumdaki arkadaşlarım, okuldan arkadaşlarım ve ilkokul arkadaşım @Duygusuz bu süreçte yanımdaydılar. Üç ortak ama 5-10 kişilik bir ekiptik.

EnveR: Kurulum dönemide zorlandığın anlar oldumu? :)

OzaN: Kurulum aşaması çok zor olmadı, zaten kalabalık bir ekip olduğumuzdan kısa sürede ilerledik.

EnveR: Birazda Futbu'dan sorular soralım.Kaçıncı yılında kuruldu ve kurma amaçın neydi? :)

OzaN: Açıkçası tam tarihini hatırlamıyorum ama 2011de olması muhtemel. Menajerlik oyunlarını hep çok sevmiştim ve bir gün kendi oyununu yapabilmek büyük bir hayaldi. Asıl amacım kendimi geliştirmekti maddi bir hedefle yıla çıkmadım.

EnveR: Futbu yeni sezon ne zaman olucak? :)

OzaN: Gelecek hafta başlayacak sanırım. :)
EnveR: Hangi takımlısın ve takımının bu yıl ki durumu hakkında ne düşünüyorsun ? :)

OzaN: Fenerbahçeliyim. Son yıllarda sporda spor dışı şeylerin çok öne çıkması ve düşen futbol kalitesinden ötürü takımdan soğumuştum ama bu sezon transferler sonrası yeniden takım için çok umutluyum. İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz. :)

EnveR: "Tanışma" bölümünün soruları bitti.Şimdiyse "Abidik Gubidik" bölümüne geçelim :)
Bu bölümde bir-birinden saçma sorular olacak.Ve o sorulara cevap vermen zorunludur. :)

EnveR: Hangi ürün ya da hizmeti anlamsız ölçüde pahalı buluyorsun? :)

OzaN: Türkiye'de çok şey çok pahalı aslında. En basitinden limitsiz internet çok pahalı. Hem mobil için hem de normalde çok pahalı üstelik adil kullanım kotası olmasına rağmen. Başka bir örnek Lig TV çok pahalı, sade maç izlemeye ayda 70 TL istemek çok uçuk.

EnveR: En son hangi kaliteli filmi izledin? :)

OzaN: Kingsman: The Secret Service daha yeni izledim, bence gayet kaliteliydi. Forumda da detaylı yorum yapacağım fırsat bulunca. :)

EnveR: Hangi koku seni çocukluğa geri götürür?

OzaN: Zor bir soru, nedense aklıma şıpsevdi sakızları geldi düşünürken. :D

EnveR: Televizyonda en son izlediğin şey neydi? :)

OzaN: USB'den Oz izledim. Klasik televizyon olarak Fenerbahçe - Shakthar maçını...

EnveR: Bu ara en sevdiğin şarkı hangisi? :)

OzaN: Rihanna - Bitch Better Have My Money, yerlilerden Aynur Aydın - Günah Sevap...

EnveR: Şimdiyse Rihanna'nın "Bitch Better Have My Money" şarkısıyla programmıza kısa ara veriyoruz. :)

Ekrana bir video gelir:

EnveR: Programımız kaldığı yerden devam ediyor

EnveR: "Abidik Gubidik sorular" bölümü bitti.Şimdiyse "Enler" bölümüne geçelim. :)
Bu bölümünde ismindende anladığımız kadarıyla "en sevdiğin üye" falan olacak.Bir kaç üye diyebilirsin.Bir üye seçmek zorunda değilsin. :)

OzaN: Zor bir kısımmış, uzun uzun düşünmeden ilk aklıma gelenleri yazıyorum, kimse kusura bakmasın :)
En sevdiğin üye: @endgame @darksaal @xBUGRAx @cevaa @berkann @gundix123 ve 124 kişi daha :)
En sevmediğin üye: Buna cidden cevap vermem beklenmiyordur herhalde :D
En İşini güzel yapan üye: @Yakamoz-Asi @Bully @xdragxx @mrt-06 @sürgünüm
En işini kötü yapan üye: @Reytinger @HeisenBerg
En gıcık olduğun üye: -
En uğraştıcı üye: Tabii ki @amoureoux (nickini yazmak bile uğraştırıcı )
En komik üye: Son dönemde @mrt-06 özellikle @yatutarsa ile olan diyalogları :D
En ciddi üye: Yeri geldiğinde aslında herkes esprili olabiliyor. Klasik cevap @Arslan Bey ama aslında onun da çok ciddi olduğunu düşünmüyorum. @Tolstoyevski olabilir doğru cevap, olmayabilir de...
En konuları beğendiğin üye: @Yakamoz-Asi @sürgünüm ve diğer 27 kişi
En samimi üye: Aklıma kimse gelmedi. :D

EnveR: En sevmediğin üye'ye cevap verseydin bir olay olurdu zaten :X

EnveR: "Enler" bölümümüzde bitti.Şimdiyse “Sürpriz soru” bölüme geçelim.
Sürpriz soru bölümünde bir soru ve 4 tane şık vereceğim.Bu soruya doğru cevap vermezsen profil resmini bir günlük ben dediğim resmi yapacaksın.Devam ediyormusun?

OzaN: Bu kısmı pek sevmedim ama devam edelim bakalım. :D

EnveR: Yani resim dediğim üstünde ismin yazılacak.Abidik Gubidik programında soruya yalnış cevap verdin falan yazılacak. :X

OzaN: Peki :D

EnveR: 1 dakika zamanın var başka yere bakmak yasak :X

Ekrana soru gelir:
FF Sorgu Odasında 53.Hafta kim konuktu?
A) Yiğitt
B) gözlemci
C) batuhankaralar
D) Billy Kane

EnveR: Süre bitti hadi :X

OzaN: B

EnveR: Doğru cevapppppppp

C) şıkkı :A

OzaN: Yapma bunu :D

EnveR: Malasef admin :X Bura kadar iyi geldin ama sürpriz soruda yenildin :A

OzaN: Yarışma diye gelmemiştik ama :(

EnveR: Kendin devam ettin ama :X

OzaN: Bu kadar kazık soru sorman gerekmiyordu. :D

EnveR: Bilmemen için sordum. :X Program yayınlandığı saatte profil resmini değişeceksin ve bende büyük zevkle bunu ss yapcam :A

Son olarak söylemek istediğin birşey var mı? :X

OzaN: İyi bir program oluyordu ki sonu finalinde bozan filmlere benzedi, sağlık olsun ne diyelim. :(

EnveR: Keşke devam etmeseydin :X

Bu arada teşekkür ediyorum beni kırmayıp konuk olduğun soruları güzel yanıtladığın ve ilk bölümümüzü neşelendirdiğin için :) :)

OzaN: Ne demek :):)

Adminimizin yeni profil resmi:
abidik-gubidik-yenilen.jpg

Bu resim bir gün soruya yanlış cevap veren konuğun profilinde kalmalıdır. :)

Konuk Köşesi:
1.Bölüm / Konuk: OzaN
Katılmak keyifliydi, programın yolu açık olsun. :) 01.08.2015

EnveR: Evet sayın seyirciler.İlk bölümümüz bitti. :)

Okuyanlara sesleniyorum: Lütfen okuduktan sonra cevap yazmağı ihmal etmeyin. :X

Bölümümüze [HASHTAG]#AbidikGubidikOzaN[/HASHTAG] etiketiyle destekleye bilirsiniz. :X

Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın. :)

Son düzenleme:
İlginç olmayan güzel bir bölüm olmuş.:F

BBHMM sevmesine sevindim Ozan'ın.:D Bir sonra ki bölümü bekliyorum Enver..

çok güzel olmuş çok beğendim
@OzaN adminim ne demek 8,5 yıldır forumun başındasın tebrikler valla
ama iyi kurmuşsunuz emeğine sağlık çok seviyorum forumu ben😉😉

çok güzel olmuş çok beğendim
@OzaN adminim ne demek 8,5 yıldır forumun başındasın tebrikler valla
ama iyi kurmuşsunuz emeğine sağlık çok seviyorum forumu ben😉😉
Teşekkür ederim :X

[HASHTAG]#AbidikGubidikOzaN[/HASHTAG]

Güzel olmuş, ben beğendim. Okurken sıkılmadım, eline sağlık.

Sana özel olarak teşekkür ediyorum.Sonunda programa destek olan birini buldum :X