Sen 3 senedir selam bile verme sonra 1 satır bekle.vay be @OzaN 8 senelik arkadaşından 1 satır bahsetme
3 senedir youtube harici bir siteye sık sık girdim mi sorsanaSen 3 senedir selam bile verme sonra 1 satır bekle.
Tıp seni çok değiştirdi. Nedir sebep okul mu cidden?3 senedir youtube harici bir siteye sık sık girdim mi sorsana
okuldan bıkmış olmam ben de takılacak forum sitesi arıyorum ff artık bana hitap etmiyor resmen sadece dizi forumu olmuş fmt'yi tekrardan mı açsak 😛Tıp seni çok değiştirdi. Nedir sebep okul mu cidden?
Okuldan bıktıysan kötü ama mesleğe başlayıp para kazanınca bıkkınlığın geçer merak etme.okuldan bıkmış olmam ben de takılacak forum sitesi arıyorum ff artık bana hitap etmiyor resmen sadece dizi forumu olmuş fmt'yi tekrardan mı açsak 😛
film falan izliyorum ama hakkında konuşmak çok zevk vermiyo .fm'e devamOkuldan bıktıysan kötü ama mesleğe başlayıp para kazanınca bıkkınlığın geçer merak etme.
Yabancı dizi, film de mi izlemiyorsun? Forumda yerli dizi izlemeyen de çok kişi var.
Football Manager oynuyor musun ki hala? Ben 2015'i hiç açmadım bile.
Teşekkür ederim
Hakkında konuşmak en zevkli kısmı ya nasıl zevk vermiyor.film falan izliyorum ama hakkında konuşmak çok zevk vermiyo .fm'e devam
sen kur fmtyi biz ilgilenirizHakkında konuşmak en zevkli kısmı ya nasıl zevk vermiyor.
FM çok zaman alıyor ya hiç bulaşmak istemiyorum. Zaten istesem de bulaşacak kadar zamanım yok artık.
çağrıyı bulurum ben de mustafa ve savaş zorEkip var mı ki hala?
Zor ya Çağrı'dan da hayır geleceğini sanmam. Kaldı ki gelse de yetmez.çağrıyı bulurum ben de mustafa ve savaş zor
harun da vardı bir de başka kimse hatırlamıyorum ne günlerdi yaZor ya Çağrı'dan da hayır geleceğini sanmam. Kaldı ki gelse de yetmez.
Ben Harun'u bile unutmuşum ya. Söyleyince hatırladım, baya da konuşuyorduk o dönem. Aklıma benim de kimse gelmiyor ama güzeldi ya.harun da vardı bir de başka kimse hatırlamıyorum ne günlerdi ya
ne ara kapanmıştı onu hatırlamıyorum bakBen Harun'u bile unutmuşum ya. Söyleyince hatırladım, baya da konuşuyorduk o dönem. Aklıma benim de kimse gelmiyor ama güzeldi ya.
Bu etkilediğim insanları eski programımdan götürüğüm için seni etkilememişim kusura bakma.O zamanlar sen yoktun Söz yeni bölümden etkileyeceğim.@EnveR beni etiketlememişsin aşk olsun.
Ne zaman yapmıştın eskiden?Bu etkilediğim insanları eski programımdan götürüğüm için seni etkilememişim kusura bakma.O zamanlar sen yoktun Söz yeni bölümden etkileyeceğim.