Mou Hocam, dm’den cevaplayabilir miyim ?O zaman klasik soru, BHND?
Mou Hocam, dm’den cevaplayabilir miyim ?O zaman klasik soru, BHND?
Kaybolma bir yere geri döneceğim.
Vereceğiz patlama, bi karnımı doyurayım önce.
Nasıl davranıyorsun sen öyle 😱 serhat neden cevap vermiyor anlamına gelmiyor o. “Konuk serhat, onun cevap vermesi gerekiyor sen seğil 12.Adam” anlamına geliyor @batuhankaralarVereceğiz patlama, bi karnımı doyurayım önce.
Bak işte anlayan insanın hali başka oluyor Gör de örnek al rezil @serhattNasıl davranıyorsun sen öyle 😱 serhat neden cevap vermiyor anlamına gelmiyor o. “Konuk serhat, onun cevap vermesi gerekiyor sen seğil 12.Adam” anlamına geliyor @batuhankaralar
Açlığına verelim bari ama yakışmadı beyfendiyeBak işte anlayan insanın hali başka oluyor Gör de örnek al rezil @serhatt
Ayda yılda bir uğrayıp kaos çıkarmaya çalışıyorsun , yapma.Bak işte anlayan insanın hali başka oluyor Gör de örnek al rezil @serhatt
Aaa biliyorum ayol sadece yanlış zamanda geldi o yüzden öyle dedim.Nasıl davranıyorsun sen öyle 😱 serhat neden cevap vermiyor anlamına gelmiyor o. “Konuk serhat, onun cevap vermesi gerekiyor sen seğil 12.Adam” anlamına geliyor @batuhankaralar
Aaa rezili gösteririm sana da neyse salon kadını çizgimden çıkmak istemem.Bak işte anlayan insanın hali başka oluyor Gör de örnek al rezil @serhatt
Aaa beyefendi ne demek?Açlığına verelim bari ama yakışmadı beyfendiye
Ne dememi bekliyorsun kötü bir şey mi sana beyefendi demek 😱 @Yakamoz-Asi @BullyAaa beyefendi ne demek?
İyi bir şey mi? 😱Ne dememi bekliyorsun kötü bir şey mi sana beyefendi demek 😱 @Yakamoz-Asi @Bully
Hiç Emre’yi etiket etmeyeyim
Kendi halinde bir adamsın. Kendi emekleriyle bir yerlere gelmeye çalışan, adı uğursuza çıksa da bunlara aldırış etmeyecek olgunluğa sahip koca yürekli bir arkadaşımızsın.O zaman klasik soru, BHND?
@serhatt 'a beyefendi demememiz gerekiyormuş demek ki bir daha Öğrenmiş oldukNe dememi bekliyorsun kötü bir şey mi sana beyefendi demek 😱 @Yakamoz-Asi @Bully
Hiç Emre’yi etiket etmeyeyim
Evet ne diyeceğinizi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum artık.@serhatt 'a beyefendi demememiz gerekiyormuş demek ki bir daha Öğrenmiş olduk
12.Adam katılması gereken bir isim ama her mesajı kavruğuna bağlamamak konusunda söz vermesi veya limit getirilmesi gerekiyor tabii @Dosi @Yakamoz-Asi
İzci sözü veriyorum. @Dosi @Yakamoz-Asi12.Adam katılması gereken bir isim ama her mesajı kavruğuna bağlamamak konusunda söz vermesi veya limit getirilmesi gerekiyor tabii @Dosi @Yakamoz-Asi
Ben bile ne kadar parlak olduğunu gördüğüm halde her lafı Aykut'a bağlamıyorum. @12.Adam a noluyorsa.12.Adam katılması gereken bir isim ama her mesajı kavruğuna bağlamamak konusunda söz vermesi veya limit getirilmesi gerekiyor tabii @Dosi @Yakamoz-Asi
İzci sözü veriyorum. @Dosi @Yakamoz-Asi
Ben bile ne kadar parlak olduğunu gördüğüm halde her lafı Aykut'a bağlamıyorum. @12.Adam a noluyorsa.
@Dosi @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Angelica @offensive
Ben bile ne kadar parlak olduğunu gördüğüm halde her lafı Aykut'a bağlamıyorum. @12.Adam a noluyorsa.
Onun parlaklığı sohbetiydi ,beni defalarca ipten alırdı. Vmym de tatlı sert sürtüşmemizdi, birbirimizi hiç kırmadık ama ben bir defa çizgiyi aştım o da vmym deydi, sonra tatlıya bağladık. Ez cümle ortak noktamız çoktu kavruğumlaBen bile ne kadar parlak olduğunu gördüğüm halde her lafı Aykut'a bağlamıyorum. @12.Adam a noluyorsa.
Yenen sen olma dikkat et.Yiyin birbirinizi