- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Teşekkür ederimBirkaç dakika önce okudum çok iyi bir program olmuş okurken zevk aldım başarılarının devamını dilerim.@EnveR
Teşekkür ederim abimEllerine sağlık kardeşim, çok güzel bir program olmuş.
Yalnız rahatsızlığım nedeniyle forumda olmadığım için önceki konularını okuyamadım, link atarsan sevinirim.![]()
Tamam, bana etiket yolladığını hatırlıyordum da okuyamamıştım, şimdi okurum.Teşekkür ederim abim
Şimdilik bir dizi projem var.Linki: https://fav10.net/forum/threads/biri-aŞk-mı-dedi-1-bölüm.248821/
Ne rahatsızlığı?
Bilmiyorum ama kimse kalmadığından kapanmıştı herhalde. Yoksa hadi kapatıyoruz diyip toplanıp kaçmamıştık.ne ara kapanmıştı onu hatırlamıyorum bak![]()
senin üniversite sınavından sonra kapanmıştı galibaBilmiyorum ama kimse kalmadığından kapanmıştı herhalde. Yoksa hadi kapatıyoruz diyip toplanıp kaçmamıştık.![]()
Olabilir, oyunturkiye de vardı o zamanlar. Hepsi birden ağır gelmiştir herhalde.senin üniversite sınavından sonra kapanmıştı galibasenin olmaman baya zayıflatmıştı
![]()
Ne rahatsızlığı olmuş?Tamam, bana etiket yolladığını hatırlıyordum da okuyamamıştım, şimdi okurum.![]()
Unutmadık, unutturmadık.
Kopyala yapıştır olayını yapıyordum da elle yazma muhabbeti geldi ben saldım ne yalan söyliyim.Unutmadık, unutturmadık.Ciddi söylüyorum birlikte çalıştığım en üşengeç insanlardansın. Tam zeki ama çalışmıyor durumu var senin için.
![]()
Şimdilerde foruma girmeye bile üşeniyorsun ya. Geçen @Cenation ile konuştuk Age of yapacaktık ama sen ortalarda yoktun, kaldı.Kopyala yapıştır olayını yapıyordum da elle yazma muhabbeti geldi ben saldım ne yalan söyliyim.![]()
Hadi ya o zaman günü konuda kararlaştıralım yapalım ama ben 8 Ağustos'a kadar akşamları özellikle giremem.Şimdilerde foruma girmeye bile üşeniyorsun ya. Geçen @Cenation ile konuştuk Age of yapacaktık ama sen ortalarda yoktun, kaldı.![]()
Şimdi de o yok sınava çalışmaya başladı herhalde.Hadi ya o zaman günü konuda kararlaştıralım yapalım ama ben 8 Ağustos'a kadar akşamları özellikle giremem.![]()
Doğru onun o durumları var yine kısmet belki bulur bi vakit oynarız inşallah.Şimdi de o yok sınava çalışmaya başladı herhalde.![]()