- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Teşekkür ederimBirkaç dakika önce okudum çok iyi bir program olmuş okurken zevk aldım başarılarının devamını dilerim.@EnveR
Teşekkür ederim abimEllerine sağlık kardeşim, çok güzel bir program olmuş.
Yalnız rahatsızlığım nedeniyle forumda olmadığım için önceki konularını okuyamadım, link atarsan sevinirim.
Tamam, bana etiket yolladığını hatırlıyordum da okuyamamıştım, şimdi okurum.Teşekkür ederim abim
Şimdilik bir dizi projem var.Linki: https://fav10.net/forum/threads/biri-aŞk-mı-dedi-1-bölüm.248821/
Ne rahatsızlığı?
Bilmiyorum ama kimse kalmadığından kapanmıştı herhalde. Yoksa hadi kapatıyoruz diyip toplanıp kaçmamıştık.ne ara kapanmıştı onu hatırlamıyorum bak
senin üniversite sınavından sonra kapanmıştı galibaBilmiyorum ama kimse kalmadığından kapanmıştı herhalde. Yoksa hadi kapatıyoruz diyip toplanıp kaçmamıştık.
Olabilir, oyunturkiye de vardı o zamanlar. Hepsi birden ağır gelmiştir herhalde.senin üniversite sınavından sonra kapanmıştı galibasenin olmaman baya zayıflatmıştı
Ne rahatsızlığı olmuş?Tamam, bana etiket yolladığını hatırlıyordum da okuyamamıştım, şimdi okurum.
Unutmadık, unutturmadık.
Kopyala yapıştır olayını yapıyordum da elle yazma muhabbeti geldi ben saldım ne yalan söyliyim.Unutmadık, unutturmadık.Ciddi söylüyorum birlikte çalıştığım en üşengeç insanlardansın. Tam zeki ama çalışmıyor durumu var senin için.
Şimdilerde foruma girmeye bile üşeniyorsun ya. Geçen @Cenation ile konuştuk Age of yapacaktık ama sen ortalarda yoktun, kaldı.Kopyala yapıştır olayını yapıyordum da elle yazma muhabbeti geldi ben saldım ne yalan söyliyim.
Hadi ya o zaman günü konuda kararlaştıralım yapalım ama ben 8 Ağustos'a kadar akşamları özellikle giremem.Şimdilerde foruma girmeye bile üşeniyorsun ya. Geçen @Cenation ile konuştuk Age of yapacaktık ama sen ortalarda yoktun, kaldı.
Şimdi de o yok sınava çalışmaya başladı herhalde.Hadi ya o zaman günü konuda kararlaştıralım yapalım ama ben 8 Ağustos'a kadar akşamları özellikle giremem.
Doğru onun o durumları var yine kısmet belki bulur bi vakit oynarız inşallah.Şimdi de o yok sınava çalışmaya başladı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?