Klasik Oz 6. Sezon Yorumları

6x7

Finale 1 bölüm kala iyi bir bölümdü.

Keller napıyorsun ya kimi kandırdığın belli değil :D Beecher'le konuşurken tam dedim helal be Keller diye ama Schillinger'a da başka bişey diyor :D

Omar White öldü, sevdiğim bi karakterdi öldüğünü görünce üzüldüm :(

Leo'da öldü, onu pek sevmediğim için bişey farketmedi :D
8/10

6x7

Fena değildi ama finale bir bölüm kalmış bunlar hala yeni karakter sokup onun sıkıcı sahnelerini izletiyorlar...

Keller neyin peşinde anlamadım. Fakat güvenilmeyecek bir adam olduğu kesin...

Omar da öldü, o adam baya bir psikopat çıktı. Üşüyoruz Said reyis. :(

Leo keşke birkaç sezon önce ölseydi. :D Kim öldürdü ki?

7/10

6x8 (Final)

Ve bir diziyi daha (nihayet) son yolculuğuna uğurladık. :):)

İyi bir finaldi, bence gayet tatmin ediciydi. Dizi genel olarak bazı bölümlerde çok sıksa da izlediğime pişman değilim. Önemli bir dizi ama fazlaca abartıldığı da inkar edilemez. Bence tam 8'lik bir dizi. :)

Vay be son kazanan Beecher oldu. :) Keller ortalığı karıştırdı, gerçekten seviyormuş ve Oz'u yaktı resmen. :)

Cyril'e üzüldük. Ryan ve hemşirenin ilişkisi dizinin en tırt yanlarından biriydi bence de neyse. :)

Leo'nun yerine eski gardiyanın gelmesi hoş olmadı. McManus'a yakışırdı. :)

8/10

6x8

Durgun bir final oldu, daha haraketli olur diyordum ama olmadı.

Cyril'in ölmesi üzdü be :(

Keller tam aşk adamı lan, yine yaptı yapacağını :D

Beecher Schillinger kapışmasıda Beecher'ın kazanmasıyla son buldu :D
8/10

Dizi abartıldığı kadar iyi değil bence, çoğu bölümü sıkıcıydı. Karakterleri sevdiğim için devam ettim ve diziyi bu kadar övmelerinin nedeni de karakterlerdir diye düşünüyorum. Herşeye rağmen pişman değilim, listemdeki bir diziyi daha bitirdim sonunda :D

6x3

="Beecher sağ salim çıktı. Umarım geri dönmez."]
Morales'e çok kötü yaptılar. O iki gardiyandan öyle bir şey beklerdim ama Em City'nin başındaki adam hiç öyle işler yapmamıştıç

Kareem Said gibi bir reyizi daha kaybettik.:( Ruhu şad olsun.

8/10

6x4

Sıkıcı bir bölüm.

="Anlatılan teknolojik devrimler ne alakaydı? Baya sıkıcıydı o sahneler. Beecher'ın Chris'i kurtarması ve Chris'in de intikamı alması güzeldi.

Robson iyi kurtuldu. Cutler ne pislik adamdın be.:("]

6/10

6x5

="Dizi kötüye o kadar alıştırdı ki hepimiz biliyorduk zaten Beecher'a bir şeyler olacağını. Her şey kötü gitsin diye bu kadar da zorlanmaz ki.:("]

6x6

Baya beğendim bu bölümü.

"Cyril ve Ryan'ın sahneleri çok duygulandırdı. Ayrıca Augustus'un bu bölüm yasaları eleştiren konuşmaları çok anlamlıydı."]

9/10

6x7

Şaka maka 1 bölüm kaldı. Genelde izlediğim dizileri 1 ayda bitiririm ama bunu bayadır izliyoruz. Oz izlemek rutin olmuştu artık. Bittiğine şaşırdım.:D

"Bu Idzik tam psikopat adammış. Ne yapmaya çalıştığı da belli değil. Omar White bu dizinin en şanssız adamı.:( Yazık oldu.

Leo'yu pek sevmezdim. Ölümüne üzülmedim fazla.

Bu Keller da çok şerefsiz bir adam. Ne yaptığı belli değil bakalım finalde göreceğiz.:D"]

8/10

6x8

Oz da bitti çok şükür. Dedikleri kadar değil. Gerçekçi falan hiç değil. Ama iyi ve orjinal karakterleri vardı. İyi diziydi.

"Keller yine yaptı yapacağını. Adam tam bir çılgın.:D Giderayak Aryan'ları ortadan kaldırdı adam.:D

Cyril'a çok yazık oldu be.:(

Schillinger da gitti. Bu adam saf kötüydü. Ben daha önce hiç bu kadar kötü bir karakter görmedim. Ama komik sahneleri de vardı. Beecher- Schillinger ilişkisi dizinin en iyi yanlarından biriydi."]

9/10

Diziye ise 8.5 veririm. Şimdiye kadar izlediğim Orphan Black ve Wayward Pines hariç tüm dizilerden geride. Ama yine de iyi dizi tabi. 1. sezondaki isyan bölümü unutulmaz.:) Kareem Said unutulmaz.:)

6x8

Oz da bitti çok şükür. Dedikleri kadar değil. Gerçekçi falan hiç değil. Ama iyi ve orjinal karakterleri vardı. İyi diziydi.

"Keller yine yaptı yapacağını. Adam tam bir çılgın.:D Giderayak Aryan'ları ortadan kaldırdı adam.:D

Cyril'a çok yazık oldu be.:(

Schillinger da gitti. Bu adam saf kötüydü. Ben daha önce hiç bu kadar kötü bir karakter görmedim. Ama komik sahneleri de vardı. Beecher- Schillinger ilişkisi dizinin en iyi yanlarından biriydi."]

9/10

Diziye ise 8.5 veririm. Şimdiye kadar izlediğim Orphan Black ve Wayward Pines hariç tüm dizilerden geride. Ama yine de iyi dizi tabi. 1. sezondaki isyan bölümü unutulmaz.:) Kareem Said unutulmaz.:)

Said reyizi unutursak kalbimiz kurusun :D