Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

Benim bilgisayarla tanışmam baya geç oldu ya. Fifa 2004'tü galiba ilk bilgisayarda oynadığım.
99'u da merak edip bir ara kurup oynamıştım ama çok çok az olduğu için hatırlamamam çok normalmiş.

Reactions: The_Erinch
Fm yüzünden 1 aydır Fifaya ara verdim ama yeniden başlayım bu aralar

Portekiz liginin gram çekişmesi yok Benfica tarihinin en rahat ve averajı yüksek şampiyonluğuna gidiyoruz
ŞL'de rakip Bayern esas olay orda

2024 avrupa şampiyonasında Türkiye'den teklif gelince gittim. Ama hiç sarmadı şampiyona sonrası istifa ettim ben de
hep bir kere Türkiye yönetmeye başlardım teklif gelince.
ama sürekli aynı eleştriler gelirdi.
kendi takımının oyuncularını kayırıyor yada hem yerel takım hem ulusal takım idare edebilecek mi.
Sonra sıkılıp bırakırdım milli takımı

Mart ayında şampiyonluk kutluyor Benfica ailesi
Ama ligde çekişme adına bir şey yok. ŞL'de Münih'e diş geçiremeden elendik. Sezon sonu daha rekabetli bir lige gitmede fayda var.

Zor da olsa Pl'yi aldık ve 2012-2013 sezonundan sonra PL'yi müzeye götürmeyi başardık. Fakat ŞL'de son 16 turunda Juventus'a totalde 3-2 elenmemiz de sezonun olumsuz yanı. City ŞL finaline kadar çıkmamış olsa büyük ihtimalle şampiyonluğu onlara verecektik.

Reactions: xdragxx
Ya bu kadar cahilce yorumlae olur mu ya. Her işlemeli kitap niye Kuranı Kerim olsun. Yok uzaylılar Müslümanmışta, yok oyunu geçtiği yer Müslüman yer olabilirmişte, yok Valve oyunda Müslüman karakter koyacakmışta vazgeçmiş.

Hadi diyelim benziyor ama yapılan yorumlar facia
. @Forumdash @Tolstoyevski

Son düzenleme:
Reactions: Tolstoyevski

Reactions: Harunnn60