İlk 3’ü var bende zaten, 4’ü de plus kontenjanından ekleriz yanlarına iyi oldu.
İlk 3’ü daha oynamamış mıydın 😱
Hesapta duruyor ama kardeşim oynamıştı, üç oyunun bir arada olması sebebiyle gözümü korkutuyor.Üşengeçliği bir kenara bırakıp tamamlamadım bir türlü. Şu karantina günlerinde başlar ve bitiririm belki.Senle detaylıca konuşalım oyunu bir ara, şöyle güzel bir sıvarsan hemen başlar ve bitiririm belki de.
Vay canına, yıllar sonra görmek tuhaf geldi.Ekli dosyayı görüntüle 78717
20.04.2020 Ben büyük bir mutluluk ve bağımlılıkla bunu oynamaya devam ediyorum.
Şuan Real Madridle 2024 yılındayım
@xdragxx @bazinga @Tolstoyevski @Sherlock
Bende eskimiyor bu oyun. Sırf bu oyun için masaüstü b.sayarımı tutuyorum çünkü yeni nesil laptoplar açmıyor oyunu 😕Vay canına, yıllar sonra görmek tuhaf geldi.
Real Madrid'le o kadar yıl sıkıcı olmuyor mu ya almadık kupa kalmamıştır.Bende eskimiyor bu oyun. Sırf bu oyun için masaüstü b.sayarımı tutuyorum çünkü yeni nesil laptoplar açmıyor oyunu 😕
Fenerbahçenin Van Hoojdonk ve Alexi dönemleriyle başlayıp oyunda 65 yaşına gelince emekli oldum
Şimdi Real Madridle emekli olana kadar devam
Real Madrid'le o kadar yıl sıkıcı olmuyor mu ya almadık kupa kalmamıştır.
Sana birşey diyeyim mi bir sonraki yıl daha iyisi olsun istiyorsun.Real Madrid'le o kadar yıl sıkıcı olmuyor mu ya almadık kupa kalmamıştır.
Bilgisayardan ekran görüntülerini almak en mantıklısı.Sana birşey diyeyim mi bir sonraki yıl daha iyisi olsun istiyorsun.
Yae sözleşme kabul etmiyorlar koskocaaaaaaaaa Real Madrid sözleşme sunuyorda ;"Hay diyorum senin sanal beynine" oyuna sövüyorum.
Çok ilginç bir bağımlılık... FM 2010 kadar hepsini denedim hiçbiri bana 2005 deki tadı vermiyor.
Ekran görüntüsü atacam ama cepden çektiklerimi sunucu kaldırmıyor ya ; nasıl buraya sığdıracak hale getirebilirim Patron
Ekli dosyayı görüntüle 78717
20.04.2020 Ben büyük bir mutluluk ve bağımlılıkla bunu oynamaya devam ediyorum.
Şuan Real Madridle 2024 yılındayım
@xdragxx @bazinga @Tolstoyevski @Sherlock
Yok sonradan çok acayip oyuncular çıkıyor. Özellikle Türkler dünyayı sarıyorArayüze bak ya, muazzam.
Oyunun bu versiyonları için hala güncel kadro yamaları falan yayınlanıyor, onları da dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?