Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

Fifa 20'de fut oynayan var mı hacılar?

Oyuncuların gün saydığı The Last of Us Part 2, küresel krizden etkilendi.

PlayStation 4 oyuncularının heyecanla beklediği The Last of Us Part 2 için Sony ve geliştirici Naughty Dog oldukça üzücü bir karar aldı. The Last of Us Part 2 süresiz olarak ertelendi. Yani herhangi bir yeni çıkış tarihi verilemiyor.

Uncharted 4 bedava olarak verilmiş bu ay plus üyeliğe. İlk 3 oyunun hikayesi hoş olsa da oynanış olarak çekilecek dert değil bu devirde vakit çok yoksa. O yüzden direkt 4’den başlamayı da tavsiye ederim zaman dolmadan
@bazinga @Sherlock

İlk 3’ü var bende zaten, 4’ü de plus kontenjanından ekleriz yanlarına iyi oldu.

Reactions: Tolstoyevski
İlk 3’ü daha oynamamış mıydın 😱

Hesapta duruyor ama kardeşim oynamıştı, üç oyunun bir arada olması sebebiyle gözümü korkutuyor.
Üşengeçliği bir kenara bırakıp tamamlamadım bir türlü. Şu karantina günlerinde başlar ve bitiririm belki.
Senle detaylıca konuşalım oyunu bir ara, şöyle güzel bir sıvarsan hemen başlar ve bitiririm belki de.

Reactions: Tolstoyevski

Evet hikayesi gerçekten güzel bir oyun ama oynarken nefret etme noktasına geldiğim için över miyim asla
Gerek PS3 oyunu olması gerekse de çok fazla bulmaca içermesi o ilk 3 oyunu, özellikle de ilk oyunu günümüzde çekilmez kılıyor. Üstelik sürekli çekirge sürüsü gibi adam öldürüyorsun, bitmek bilmiyor. Ama 2.oyun nispeten daha eli yüzü düzgün, üstelik İstanbul’da geçen kısmı var başlarda. Üçüncü oyunda grafik de doğal olarak ilerleme gösteriyor ve oyun süresi şükür ki oldukça kısa. Ama bu üç oyunun hikayesine YouTubedan şöyle bir göz atıp direkt 4’den başlamakla bence çok da fazla bir şey kaybedilmez ama yine de elde duruyorsa bir denemekten de zarar gelmez.

FM 2020'ye daldım bugünlerde. Nottingham Forest'i lige çıkardık ama PL'de işler şimdilik çok da parlak değil. Büyük ihtimalle sezonu 10-13 arasında bir yerde bitiririz.

Önce Lyon'u deplasmanda 5-1 sonrasında Juve'yi deplasmanda 4-1 yendik sonunda Şl'den grupta çıkacaz inş

Vay canına, yıllar sonra görmek tuhaf geldi.
Bende eskimiyor bu oyun. Sırf bu oyun için masaüstü b.sayarımı tutuyorum çünkü yeni nesil laptoplar açmıyor oyunu 😕
Fenerbahçenin Van Hoojdonk ve Alexi dönemleriyle başlayıp oyunda 65 yaşına gelince emekli oldum

Şimdi Real Madridle emekli olana kadar devam

Reactions: xdragxx and bazinga
Real Madrid'le o kadar yıl sıkıcı olmuyor mu ya almadık kupa kalmamıştır.

Sana birşey diyeyim mi bir sonraki yıl daha iyisi olsun istiyorsun.
Yae sözleşme kabul etmiyorlar koskocaaaaaaaaa Real Madrid sözleşme sunuyorda ;"Hay diyorum senin sanal beynine" oyuna sövüyorum.
Çok ilginç bir bağımlılık... FM 2010 kadar hepsini denedim hiçbiri bana 2005 deki tadı vermiyor.
Ekran görüntüsü atacam ama cepden çektiklerimi sunucu kaldırmıyor ya ; nasıl buraya sığdıracak hale getirebilirim Patron

Reactions: bazinga
Bilgisayardan ekran görüntülerini almak en mantıklısı.

Reactions: The_Erinch
Arayüze bak ya, muazzam.

Oyunun bu versiyonları için hala güncel kadro yamaları falan yayınlanıyor, onları da dene istersen.
Yok sonradan çok acayip oyuncular çıkıyor. Özellikle Türkler dünyayı sarıyor

Bir ara türkçe yama denedim ama orjinale devam ediyorum.

Bir futbolcular çıkıyor; Shouting 20 ; 40 metreden bir çakıyorlar; 3 kez Replay yapıyorum

Reactions: Sherlock