Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

En son yazın Assasin's Creed 4 ve Gta 4 oynadım konulu oyun olarak. Onun dışında Fifa 16'dan beri Fut modunu oynuyorum

Gta vice city da süperdi onu unutmuşum demeyi en güzeli 4 ü 3 ü falan güzel değil😉

Ekli dosyalar

• 1517175788_ScreenShot6451.jpg
    140.8 KB · Hit: 125
Red Dead Redemption 2

50 saate yakın bir süre sonucunda nihayet hikaye kısmı tam olarak bitti ve tek diyebileceğim şey tam bir başyapıt olduğu. Rockstar’ın hikaye bakımından şu ana kadar yapmış olduğu en iyi oyun ve oyun karakteri. Açık dünyası çok keyifli ve gerçekçi. Arthur Morgan karakteri ise öyle insanın içine işliyor ki.. Tek diyebileceğim oyun dünyasının Breaking Bad’inin bu oyun olduğu. Bir daha böyle bir karakter kolay kolay gelmez... @Sherlock @bazinga @MEnes

10/10

Reactions: Sherlock and MEnes
Morgan'ı gördüm Arthur'u görmedim deminki mesajda, senlik diyince siyah saç mavi göz ordan geldi aklıma, ulan ben de diyorum ne alaka şimdi.
Tamam muhabbeti şimdi çözdüm, bu sefer oyun daha çok ilgimi çekti. Breaking Bad falan diyince...

Reactions: Tolstoyevski

Oyun The Hateful Eight atmosferinde başlıyor fakat vahşi batı açık dünyasında geçiyor, Arthur Morgan karakteri ise tıpkı Walter White gibi kurgunun ötesinde, yazılmış en iyi karakterlerden biri.

Geçenlerde PC’ye de çıktı malum torrent vb ama 110 GB üstü olduğu için bir hayli uğraştırıcı ve kasıntılı olabilir sisteme bağlı.

Reactions: MEnes
Benim PC'nin açma ihtimali çoooook düşük. Yeni Pc alma durumum var, alınca oynayabilirim ancak.
Ama konusu güzelmiş gerçekten. Taşranın hastasıyız...

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: Harunnn60