beni başkaları ile karıştırdın galibasevdiği oyuncu için nerdeyse yemek yeme nefes alma haberini bile açacak duruma gelenler ben değildim
vayy hoşgeldin
bu arada @xemrexxx ye okkalı bir taş gönderme olarak gidiyorrr
beni başkaları ile karıştırdın galibasevdiği oyuncu için nerdeyse yemek yeme nefes alma haberini bile açacak duruma gelenler ben değildim
Doğru bir tespit yapmışım belli ki aklına hemen tek bir isim gelmiş
Doğru bir tespit yapmışım belli ki aklına hemen tek bir isim gelmiş
Bi kaç kişi daha var öyledoğru veya yanlış ama başkada kime gönderme yapacaksınki ?akşama kadar forumda birbirinizle didişiyordunuzyani bu durumda @Harunnn60 a veya @sürgünüm e laf atmış olamazsın tabiki)
engin akyürek ya da tuba yeni bir ödül mü almış dream gelmezdi yoksadoğru veya yanlış ama başkada kime gönderme yapacaksınki ?akşama kadar forumda birbirinizle didişiyordunuzyani bu durumda @Harunnn60 a veya @sürgünüm e laf atmış olamazsın tabiki)
engin akyürek ya da tuba yeni bir ödül mü almış dream gelmezdi yoksa
ah şu süper zekanızHaftanın elemi belli. Beren'in dönüşü yaraları açmış.Furkan Dream teker teker geliyor. Sıra yakamozda.
ah şu süper zekanızevet tek derdim sıkıntım berenin dönüşüydü neden açık ettin ki
Ben burdan gitmedim ki döneyim önce bir onu anlayın bence sizin gibi zeki arkadaşlara yakışmıyoMalesef tesadüflere inanmıyorum. Buraya bize olan sevginin kabarması sonucu gelmediğinde açık.Bir Einstein olmaya gerek yok.
Ben burdan gitmedim ki döneyim önce bir onu anlayın bence sizin gibi zeki arkadaşlara yakışmıyodestere beni etiketlediği için bu konuya yazdım
Bende bilseydim sizin alakasız saçma sohbetlerinize dahil olup burda olduğumu hissettirirdimBilseydim hergün etiket yapardım.Sensin Lordly'diz buralar çok boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?