Meryem'in Almanya'da pek popüler olduğunu zannetmiyorum.nereden anladın![]()
Meryem'in Almanya'da pek popüler olduğunu zannetmiyorum.nereden anladın![]()
sen zannetme sultanım bir ilki gerçekleştirip almanyanın en büyük gazetesine türkçe manşet attırdıMeryem'in Almanya'da pek popüler olduğunu zannetmiyorum.![]()
bir meryem değil meryemim abd de bile aranmışHer yere yayılmış ünü.![]()
Kaç kez röportaj verdi ben Almanya'da rahatım burada kimse beni tanımıyor diye. Belki girmişse de gurbetçiler sayesinde girmiştir.sen zannetme sultanım bir ilki gerçekleştirip almanyanın en büyük gazetesine türkçe manşet attırdı
bir meryem değil meryemim abd de bile aranmış![]()
meryemim bir dünya starı sen anlamazsınKaç kez röportaj verdi ben Almanya'da rahatım burada kimse beni tanımıyor diye. Belki girmişse de gurbetçiler sayesinde girmiştir.Arap ülkeleri daha fazla olması lazımdı sen listeyi değiştirmişsin gibime geldi bana sanki.
![]()
Bizde araştırıyoruz artık kim ne kadar tanınıyor diye.meryemim bir dünya starı sen anlamazsın![]()
sen totoş sitelere bakıyorsundurBizde araştırıyoruz artık kim ne kadar tanınıyor diye.![]()
google istatistikleri bile yansıtmıyor demek 😱 fanlıkta @sokak sanati ni @Çiğdem- i ve @destere yi solladın teprikBu konuda yorum yapmak istemiyordum ama dum herhangi bir dizide rol almayanları da aramışlar böyle listeler tubamızı asla yansıtmaz Yazıda kalır ve gider
google istatistikleri bile yansıtmıyor demek 😱 fanlıkta @sokak sanati ni @Çiğdem- i ve @destere yi solladın teprik![]()
tuba bir fan anketinde 1.çıkarsa haberini açmaya gelir merak etmetuba lafı açılmışken @*Dream* nerde özledik valla)
tuba bir fan anketinde 1.çıkarsa haberini açmaya gelir merak etme![]()
neyse gelmişken bir yorum yap 5 kıtada birden meryoşu arıyorlarsanırım forum değiştirdi mutlaka bir yere yazıyordurillaki tubanın1. çıkmasına gerek yok bir bahaneyle her gün üç beş konu açıyordur yine ? gittiği forumu bilsem gıcıklığına peşinden gideceğim
)
neyse gelmişken bir yorum yap 5 kıtada birden meryoşu arıyorlarTuba sadece araplarda kalmış beroş araplar ve latinlerde daha
![]()
dediğin ülkelerde dopluk oranı çok yüksek meryemi aramamışlardır kıvanç falan aranmıştırmesela norveç isveç fransa ingiltere danimarka hollanda gibi ülkelerde meryoşla ilgili tek haber paylaş bakalım dediğin doğrumu ?)
o zaman beroşun tanınmadığı her memleket yuvarlak insanlardan oluşmuşturdediğin ülkelerde dopluk oranı çok yüksek meryemi aramamışlardır kıvanç falan aranmıştır)) ama fransadan var galiba bizzat belediye başkanı paylaşmıştı
![]()
neyse sonuçta 5 kıtadan arayan ülkeler varmış meryoşuo zaman beroşun tanınmadığı her memleket yuvarlak insanlardan oluşmuştur![]()
neyse sonuçta 5 kıtadan arayan ülkeler varmış meryoşugerçi doğurduktan sonra performansı düştü gibi ama olsun
![]()
2015'in son günlerine gelinirken ünlü isimlerin Google arama istatistikleri de belli oldu. 100'ü aşkın ülkede yayınlanan Türk dizileri sayesinde birçok isim yurtdışında da ilgi gördü.
İşte bazı oyuncular ve 2015 yılında en çok arandıkları ülkeler:
BEREN SAAT
- Azerbeycan
- Türkiye
- Irak
- İran
- Cezayir
- Suudi Arabistan
- Mısır
- Pakistan
- Peru
- Şili
MERYEM UZERLİ
ÇAĞATAY ULUSOY
- Türkiye
- Cezayir
- Pakistan
- Şili
- Endonezya
- Polonya,
- İran
- Rusya
- Almanya
- ABD
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
- Azerbeycan
- Türkiye
- Pakistan
- Ukrayna
- Romanya
- İran
- Almanya
- Hindistan
HALİT ERGENÇ
- Azerbeycan
- Irak
- Ürdün
- Türkiye
- Cezayir
- Suudi Arabistan
- Mısır
- Fas
- İran
- Şili
BERGÜZAR KOREL
- Arjantin
- Endonezya
- Türkiye
- Polonya
- Rusya
- Brezilya
ENGİN AKYÜREK
- Türkiye
- Arjantin
- Endonezya
- Peru
- Rusya
- Brezilya
HAZAL KAYA
- İran
- Yunanistan
- Peru
- Türkiye
- Şili
- Endonezya
- Azerbeycan
- Türkiye
- Pakistan
- Cezayir
- Hindistan
KIVANÇ TATLITUĞ
- Azerbeycan
- Türkiye
- Rusya
- Almanya
SERENAY SARIKAYA
Ekli dosyayı görüntüle 47806
- Azerbeycan
- Türkiye
- Almanya
- ABD
@destere @Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @mrt-06 @Bully @-potterhead- @cookies @vadikızı @Jonsnow @ozgur2113 @ABAY_06 @Aserat @Harunnn60 @Almila @GunesinOglu @Yiğitt
Kız bizi Twitter'da fav yapmıştı.ona bakarsan @Harunnn60 la birlikte bizde Eleanor Tomlinson a ulaşmak için çırpınıyordukherkes kendi memleketinden olmayanla daha çok fantastik ilişki kurmak ister
)
@xemrexxx bu liste iyi güzelde birde bunun tersini merak ediyorum ? mesela bizim ülkemizde yabancı hangi kadın ve erkek oyuncular popüler şu anda ? öyle bir araştırma yokmu ? varsa görmek isteriz ya da sen öyle bir araştırma yap mesela bir ruth wilson acaba kaçıncı sırada memleketimizde![]()
Kız bizi Twitter'da fav yapmıştı.![]()
beni başkaları ile karıştırdın galibasanırım forum değiştirdi mutlaka bir yere yazıyordurillaki tubanın1. çıkmasına gerek yok bir bahaneyle her gün üç beş konu açıyordur yine ? gittiği forumu bilsem gıcıklığına peşinden gideceğim
)