Oyuncular ve En Çok Arandıkları Ülkeler

sen zannetme sultanım bir ilki gerçekleştirip almanyanın en büyük gazetesine türkçe manşet attırdı :A

bir meryem değil meryemim abd de bile aranmış :A
Kaç kez röportaj verdi ben Almanya'da rahatım burada kimse beni tanımıyor diye. Belki girmişse de gurbetçiler sayesinde girmiştir. :D Arap ülkeleri daha fazla olması lazımdı sen listeyi değiştirmişsin gibime geldi bana sanki. :A:A

Kaç kez röportaj verdi ben Almanya'da rahatım burada kimse beni tanımıyor diye. Belki girmişse de gurbetçiler sayesinde girmiştir. :D Arap ülkeleri daha fazla olması lazımdı sen listeyi değiştirmişsin gibime geldi bana sanki. :A:A
meryemim bir dünya starı sen anlamazsın:A

Bu konuda yorum yapmak istemiyordum ama dum herhangi bir dizide rol almayanları da aramışlar böyle listeler tubamızı asla yansıtmaz Yazıda kalır ve gider

tuba bir fan anketinde 1.çıkarsa haberini açmaya gelir merak etme:A

sanırım forum değiştirdi mutlaka bir yere yazıyordur :) illaki tubanın1. çıkmasına gerek yok bir bahaneyle her gün üç beş konu açıyordur yine ? gittiği forumu bilsem gıcıklığına peşinden gideceğim :))

sanırım forum değiştirdi mutlaka bir yere yazıyordur :) illaki tubanın1. çıkmasına gerek yok bir bahaneyle her gün üç beş konu açıyordur yine ? gittiği forumu bilsem gıcıklığına peşinden gideceğim :))
neyse gelmişken bir yorum yap 5 kıtada birden meryoşu arıyorlar :D Tuba sadece araplarda kalmış beroş araplar ve latinlerde daha:D

neyse gelmişken bir yorum yap 5 kıtada birden meryoşu arıyorlar :D Tuba sadece araplarda kalmış beroş araplar ve latinlerde daha:D

mesela norveç isveç fransa ingiltere danimarka hollanda gibi ülkelerde meryoşla ilgili tek haber paylaş bakalım dediğin doğrumu ? :))

mesela norveç isveç fransa ingiltere danimarka hollanda gibi ülkelerde meryoşla ilgili tek haber paylaş bakalım dediğin doğrumu ? :))
dediğin ülkelerde dopluk oranı çok yüksek meryemi aramamışlardır kıvanç falan aranmıştır:))) ama fransadan var galiba bizzat belediye başkanı paylaşmıştı:A

neyse sonuçta 5 kıtadan arayan ülkeler varmış meryoşu :) gerçi doğurduktan sonra performansı düştü gibi ama olsun:)

ona bakarsan @Harunnn60 la birlikte bizde Eleanor Tomlinson a ulaşmak için çırpınıyorduk:) herkes kendi memleketinden olmayanla daha çok fantastik ilişki kurmak ister :))

2015'in son günlerine gelinirken ünlü isimlerin Google arama istatistikleri de belli oldu. 100'ü aşkın ülkede yayınlanan Türk dizileri sayesinde birçok isim yurtdışında da ilgi gördü.

İşte bazı oyuncular ve 2015 yılında en çok arandıkları ülkeler:

BEREN SAAT
  1. Azerbeycan
  2. Türkiye
  3. Irak
  4. İran
  5. Cezayir
  6. Suudi Arabistan
  7. Mısır
  8. Pakistan
  9. Peru
  10. Şili

MERYEM UZERLİ
  1. Türkiye
  2. Cezayir
  3. Pakistan
  4. Şili
  5. Endonezya
  6. Polonya,
  7. İran
  8. Rusya
  9. Almanya
  10. ABD
ÇAĞATAY ULUSOY
  1. Azerbeycan
  2. Türkiye
  3. Pakistan
  4. Ukrayna
  5. Romanya
  6. İran
  7. Almanya
  8. Hindistan
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
  1. Azerbeycan
  2. Irak
  3. Ürdün
  4. Türkiye
  5. Cezayir
  6. Suudi Arabistan
  7. Mısır
  8. Fas
  9. İran
  10. Şili
HALİT ERGENÇ
  1. Arjantin
  2. Endonezya
  3. Türkiye
  4. Polonya
  5. Rusya
  6. Brezilya
BERGÜZAR KOREL
  1. Türkiye
  2. Arjantin
  3. Endonezya
  4. Peru
  5. Rusya
  6. Brezilya
ENGİN AKYÜREK
  1. İran
  2. Yunanistan
  3. Peru
  4. Türkiye
  5. Şili
  6. Endonezya
HAZAL KAYA
  1. Azerbeycan
  2. Türkiye
  3. Pakistan
  4. Cezayir
  5. Hindistan

KIVANÇ TATLITUĞ
  1. Azerbeycan
  2. Türkiye
  3. Rusya
  4. Almanya

SERENAY SARIKAYA
  1. Azerbeycan
  2. Türkiye
  3. Almanya
  4. ABD
Ekli dosyayı görüntüle 47806

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @mrt-06 @Bully @-potterhead- @cookies @vadikızı @Jonsnow @ozgur2113 @ABAY_06 @Aserat @Harunnn60 @Almila @GunesinOglu @Yiğitt

@xemrexxx bu liste iyi güzelde birde bunun tersini merak ediyorum ? mesela bizim ülkemizde yabancı hangi kadın ve erkek oyuncular popüler şu anda ? öyle bir araştırma yokmu ? varsa görmek isteriz ya da sen öyle bir araştırma yap mesela bir ruth wilson acaba kaçıncı sırada memleketimizde :)

ona bakarsan @Harunnn60 la birlikte bizde Eleanor Tomlinson a ulaşmak için çırpınıyorduk:) herkes kendi memleketinden olmayanla daha çok fantastik ilişki kurmak ister :))

@xemrexxx bu liste iyi güzelde birde bunun tersini merak ediyorum ? mesela bizim ülkemizde yabancı hangi kadın ve erkek oyuncular popüler şu anda ? öyle bir araştırma yokmu ? varsa görmek isteriz ya da sen öyle bir araştırma yap mesela bir ruth wilson acaba kaçıncı sırada memleketimizde :)
Kız bizi Twitter'da fav yapmıştı. :F:F

beni başkaları ile karıştırdın galiba :A sevdiği oyuncu için nerdeyse yemek yeme nefes alma haberini bile açacak duruma gelenler ben değildim:F