beni başkaları ile karıştırdın galibasevdiği oyuncu için nerdeyse yemek yeme nefes alma haberini bile açacak duruma gelenler ben değildim
![]()
vayy hoşgeldin
bu arada @xemrexxx ye okkalı bir taş gönderme olarak gidiyorrr
beni başkaları ile karıştırdın galibasevdiği oyuncu için nerdeyse yemek yeme nefes alma haberini bile açacak duruma gelenler ben değildim
![]()
Doğru bir tespit yapmışım belli ki aklına hemen tek bir isim gelmiş
Doğru bir tespit yapmışım belli ki aklına hemen tek bir isim gelmiş![]()
Bi kaç kişi daha var öyledoğru veya yanlış ama başkada kime gönderme yapacaksınki ?akşama kadar forumda birbirinizle didişiyordunuzyani bu durumda @Harunnn60 a veya @sürgünüm e laf atmış olamazsın tabiki
)
engin akyürek ya da tuba yeni bir ödül mü almış dream gelmezdi yoksadoğru veya yanlış ama başkada kime gönderme yapacaksınki ?akşama kadar forumda birbirinizle didişiyordunuzyani bu durumda @Harunnn60 a veya @sürgünüm e laf atmış olamazsın tabiki
)
engin akyürek ya da tuba yeni bir ödül mü almış dream gelmezdi yoksa![]()
ah şu süper zekanızHaftanın elemi belli. Beren'in dönüşü yaraları açmış.Furkan Dream teker teker geliyor. Sıra yakamozda.
![]()
ah şu süper zekanızevet tek derdim sıkıntım berenin dönüşüydü neden açık ettin ki
![]()
Ben burdan gitmedim ki döneyim önce bir onu anlayın bence sizin gibi zeki arkadaşlara yakışmıyoMalesef tesadüflere inanmıyorum. Buraya bize olan sevginin kabarması sonucu gelmediğinde açık.Bir Einstein olmaya gerek yok.
![]()
Ben burdan gitmedim ki döneyim önce bir onu anlayın bence sizin gibi zeki arkadaşlara yakışmıyodestere beni etiketlediği için bu konuya yazdım
![]()
Bende bilseydim sizin alakasız saçma sohbetlerinize dahil olup burda olduğumu hissettirirdimBilseydim hergün etiket yapardım.Sensin Lordly'diz buralar çok boş.
![]()