Oyuncular ve En Çok Arandıkları Ülkeler

sen zannetme sultanım bir ilki gerçekleştirip almanyanın en büyük gazetesine türkçe manşet attırdı

bir meryem değil meryemim abd de bile aranmış
Kaç kez röportaj verdi ben Almanya'da rahatım burada kimse beni tanımıyor diye. Belki girmişse de gurbetçiler sayesinde girmiştir.
Arap ülkeleri daha fazla olması lazımdı sen listeyi değiştirmişsin gibime geldi bana sanki.

meryemim bir dünya starı sen anlamazsın

Bu konuda yorum yapmak istemiyordum ama dum herhangi bir dizide rol almayanları da aramışlar böyle listeler tubamızı asla yansıtmaz Yazıda kalır ve gider

tuba bir fan anketinde 1.çıkarsa haberini açmaya gelir merak etme

sanırım forum değiştirdi mutlaka bir yere yazıyordur
illaki tubanın1. çıkmasına gerek yok bir bahaneyle her gün üç beş konu açıyordur yine ? gittiği forumu bilsem gıcıklığına peşinden gideceğim
)

neyse gelmişken bir yorum yap 5 kıtada birden meryoşu arıyorlar
Tuba sadece araplarda kalmış beroş araplar ve latinlerde daha

neyse gelmişken bir yorum yap 5 kıtada birden meryoşu arıyorlar
Tuba sadece araplarda kalmış beroş araplar ve latinlerde daha

mesela norveç isveç fransa ingiltere danimarka hollanda gibi ülkelerde meryoşla ilgili tek haber paylaş bakalım dediğin doğrumu ?
)

mesela norveç isveç fransa ingiltere danimarka hollanda gibi ülkelerde meryoşla ilgili tek haber paylaş bakalım dediğin doğrumu ?
)
dediğin ülkelerde dopluk oranı çok yüksek meryemi aramamışlardır kıvanç falan aranmıştır
)) ama fransadan var galiba bizzat belediye başkanı paylaşmıştı

dediğin ülkelerde dopluk oranı çok yüksek meryemi aramamışlardır kıvanç falan aranmıştır
)) ama fransadan var galiba bizzat belediye başkanı paylaşmıştı
o zaman beroşun tanınmadığı her memleket yuvarlak insanlardan oluşmuştur

neyse sonuçta 5 kıtadan arayan ülkeler varmış meryoşu
gerçi doğurduktan sonra performansı düştü gibi ama olsun

ona bakarsan @Harunnn60 la birlikte bizde Eleanor Tomlinson a ulaşmak için çırpınıyorduk
herkes kendi memleketinden olmayanla daha çok fantastik ilişki kurmak ister
)

@xemrexxx bu liste iyi güzelde birde bunun tersini merak ediyorum ? mesela bizim ülkemizde yabancı hangi kadın ve erkek oyuncular popüler şu anda ? öyle bir araştırma yokmu ? varsa görmek isteriz ya da sen öyle bir araştırma yap mesela bir ruth wilson acaba kaçıncı sırada memleketimizde

Kız bizi Twitter'da fav yapmıştı.

beni başkaları ile karıştırdın galiba
sevdiği oyuncu için nerdeyse yemek yeme nefes alma haberini bile açacak duruma gelenler ben değildim