Oyunbozan Final Yapıyor!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Farklı konusu ve kurgusuyla izleyiciye keyif dolu anlar yaşatan Oyunbozan dizisi reyitnglerde beklenen ilgiyi yakalayamayınca 5. bölümde bitirilme kararı alındığını ranini.tv yaptığı haberle sitesinde duyurdu.

Dizi hikayesi ve kurgusu ile yabancıların ilgisini çekmeyi başarmıştı ancak Türkiye'de geleneği Oyunbozan'da değiştiremedi.

Oyunbozan final bölümüyle 14 Mayıs Cumartesi 22:15'de.
ae4f7acc-72ad-4290-a858-f24f081b2d21.jpg

Son düzenleme:
Birazda dizilerde kabahat aramak lazım. İyi olan diziler her türlü devam ediyor ama biten diziler olunca suç halka atılıyor yok öyle bir dünya [emoji2]

46'dan sonra bu ülkeden umudu kestim :A Bazı arkadaşların neden yabancı dizilere yöneldiğini artık daha iyi anlıyorum ve hak veriyorum.

Birazda dizilerde kabahat aramak lazım. İyi olan diziler her türlü devam ediyor ama biten diziler olunca suç halka atılıyor yok öyle bir dünya [emoji2]
Evet ekranda tutan işlerin hepside romantik komedi olması ironi :D R.k olamayan edho, diriliş, ohb var aklıma gelenlerden ancak bunlarda akıl oyunları yok izlerken düşündüren bir olayı yok
Oyunbozan'ın içeriğini bilmen lazım önce bu tarzda bi geçen sezon tky vardı oda 1 reyting alıyodu yani tutmuyo bu tarz işler istersen yıldız oyuncuları getir

Evet ekranda tutan işlerin hepside romantik komedi olması ironi :D R.k olamayan edho, diriliş, ohb var aklıma gelenlerden ancak bunlarda akıl oyunları yok izlerken düşündüren bir olayı yok
Oyunbozan'ın içeriğini bilmen lazım önce bu tarzda bi geçen sezon tky vardı oda 1 reyting alıyodu yani tutmuyo bu tarz işler istersen yıldız oyuncuları getir
AYNEN SANA KATILIYORUM,BEN BU TARZ İŞLERİ DAHA ÇOK SEVİYORUM,HATTA YAZMAYIDA,AMA TÜRK İZLEYİCİSİ SEVMİYOR :(

diziyi izlemedim o yüzden halk yanlış mı yapmış yorum yok o kısma :D ama cannesa gitmek demek yabancıların ilgisini çekmek demek değil güllerin savaşı 4 kere gitti sıfır satış filinta da 3 kere gitti aynı durum :D

Tutanların hepsi değil bir kısmı ki onlarda bir sezon sonra finish yapıyorlar [emoji1] tutan aksiyon dizileri de var zaten bir kısmını da saymışsın lakin şöyle bir şey var pek aksiyon dizisi de çekilmiyor. Çekilenlerin de çoğu tutuyor; Vadi, Eşkiya, Diriliş, kısmen Arka Sokaklar, Sungurlar, Tek Türkiye vb... birçok dizide bunu gördük.

diziye yazık oldu..oyunbozan kaliteli bir diziydi aslında..ama dizilerin kaliteli olmasıda bazan final yapmasını durduramıyor..oyunbozan tarzında o kadar diziye yazık edildiki..daha öncede bazı diziler iyi dizi olsada anında final oldu..oyunbozanda bunlardan biri..işin özü iyi dizi olmakta bazan yetmiyor..yazık oldu.

Yazık oldu diziye, bu kadar erken bitmesi üzdü. :( O adar emek falan 5 bölümlük olmamalıydı, 13 bölüm esas alınmalı.

@Billy Kane bu arada 13 Mayıs cumaya geliyor, 14 Mayıs olacak. :D

Farklı konusu ve kurgusuyla izleyiciye keyif dolu anlar yaşatan Oyunbozan dizisi reyitnglerde beklenen ilgiyi yakalayamayınca 5. bölümde bitirilme kararı alındığını ranini.tv yaptığı haberle sitesinde duyurdu.

Dizi hikayesi ve kurgusu ile yabancıların ilgisini çekmeyi başarmıştı ancak Türkiye'de geleneği Oyunbozan'da değiştiremedi.

Oyunbozan final bölümüyle 14 Mayıs Cumartesi 22:15'de.
Ekli dosyayı görüntüle 50307
Geçmiş olsun beni dinleyeydin daha az hayal kırıklığına ugrardin..

HaberdekiSon cumlenen su olmalıydı oyunbozan tns reyting sisteminin oyunu bozmadı

Senle tartıştık geçen sene @Maskeli Fedai ile tartıştık taman akıl oyunu var ben bu dizide ilk bölüm dışında göremedim ama neyse var diyelim en önemli şey hikayedir. Hikayen yoksa istediğin kadar akıl oyunu kur tutmaz

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy