Show Oyunbozan - Dizi Yorumları

Hikayeyi anladım sanırım ezel kokusu alıyorum demiştim pek de yanilmadik.. İntikam almak isteyen doktora kardeşini kurtarmak için gelen psikolok kızı düşmanın evine ergen kızını tedavi için kurtarmak için sokamaya ikna eder bu sayede doktor psikolak kızı kanser kız kardersisini ameliyat eder.

Dizide çalan müzikler intikamı çok iyi yansıtıyor. Dizi gayet iyi yalnız. Ama iş görürse AB grubunda görür totale uygun değil. İşi zor.

Dizi tutar mi dersek dizi karışık kadın hikayesi ile erkek hikayesini birleştirmiş durumda ama ortada gerçek hikaye var mı bence yok.. Kötü adam var kötü adamdan intikam almak isteyen biri var sadece kimsenin gerçek sağlam gerekçesi yok hikaye için hep zorlama hikayeleri birleşimi var.. Bu dizinin kötü adamı var mı var ama iyi kim burada iki iyi var ama asıl iyi hikaye isteyerek değil zorlayarak gidiyor.

1 saat 59 dakika sonra reklama girdi :F maşallah. Güzel yerde bitti. Bakalım haftaya neler olacak :D

İlk bölümü yarın izlerim, devamlı dizilerime bir yenisini eklemek istiyorum. :D

İzleyen 4 kişiden 3'ü beğenmiş diğeri zaten malumumuz klasik beyazsoy yorumları kaale almıyoruz. :A Yarın ilk işim diziyi izlemek olacak, beğeneceğime %99 eminim. Sonuçları pek merak etmiyorum ama hayırlısı diyelim.

İzleyen 4 kişiden 3'ü beğenmiş diğeri zaten malumumuz klasik beyazsoy yorumları kaale almıyoruz. :A Yarın ilk işim diziyi izlemek olacak, beğeneceğime %99 eminim. Sonuçları pek merak etmiyorum ama hayırlısı diyelim.
Sana yarın gelecek tahmini sonuçlarımı söyleyeyim. :D

Total 2,80
AB 3,20
ABC1 3,30

Son bir saatini ilginç konusu ama sanki iyi değerlendirememişler gibi geldi. Çok yavaş gitti ve karakterleri sevemedim, beklentimin altında çıktı dizi ama yine cumartesileri en izlenilebilir şey olacaktır.

Hikayeyi anladım sanırım ezel kokusu alıyorum demiştim pek de yanilmadik.. İntikam almak isteyen doktora kardeşini kurtarmak için gelen psikolok kızı düşmanın evine ergen kızını tedavi için kurtarmak için sokamaya ikna eder bu sayede doktor psikolak kızı kanser kız kardersisini ameliyat eder.

ezel ne alaka nesi ezele benziyordu ki

ezel ne alaka nesi ezele benziyordu ki
Dejavu yaşıyorum)))

Ezel gibi her bölüm isimiyle girildi ve dizinin başı dizinin içinden bir parçayla girildi.. Müzikler ezel gibi intikam temalı.. Dizi intikam konusu var ezel de intikam bu kadar benzerliği var

Dejavu yaşıyorum)))

Ezel gibi her bölüm isimiyle girildi ve dizinin başı dizinin içinden bir parçayla girildi.. Müzikler ezel gibi intikam temalı.. Dizi intikam konusu var ezel de intikam bu kadar benzerliği var

ben tam izleyemedim ama başı ve sonunu izleyemedim ezel aklıma gelmedi
valla bir tam izlimde ona göre yorum yazayım:)

Aha aha aha klasikligi nedir hangi dizi yorumum çıkmamış tatlı intikama büyük ihtimal tutacak yazmışsın kara sevdaya tutacak demissim hayat şarkısına iyi hikayesi var desenin kış güneşine olmaz dedim her diziye ayrı yorum yazarım

Aha aha aha klasikligi nedir hangi dizi yorumum çıkmamış tatlı intikama büyük ihtimal tutacak yazmışsın kara sevdaya tutacak demissim hayat şarkısına iyi hikayesi var desenin kış güneşine olmaz dedim her diziye ayrı yorum yazarım
Tutup tutmama konusunda ki tahminlerine güvenerim. Klasik beyazsoy yorumum şöyle, beğenmeni beklemiyodum. :X

Tutup tutmama konusunda ki tahminlerine güvenerim. Klasik beyazsoy yorumum şöyle, beğenmeni beklemiyodum. :X
Onu da yazıyorum bazı dizilerde hayat şarkısıni aynı gün yazmadım ama hikayesi güzel demişim ilişki karışık da Ayşegülün oyunculuğu çok iyi demissim hatta 46 için Amerika dizileri sevenler için iyi bir dizi ama Türk halkı sevmez dedim.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy