Aynı şeyi ben desem inanmazsınPeki inanıyorum sana ablacım
Aynı şeyi ben desem inanmazsınPeki inanıyorum sana ablacım
Aynı şeyi ben desem inanmazsın
Senin neyine inansın beePeki inanıyorum sana ablacım
Aynı şeyi ben desem inanmazsın
Çiğdem ablam gayet güzel açıklamış bana söz bırakmamış.Senin neyine inansın beeNerdeyse benle aynı boyda olduğunu söylüyordun dün gece@mrt-06 sinsi olduğunu biliyor geçmişten tanıyor seni
@XanTier Bizim yüzümüzden çöpe attığı MalMan kostumunu tekrar giyecekÇiğdem ablam gayet güzel açıklamış bana söz bırakmamış.
Evet, yalancıyım ben. Sen de inanma bundan sonraSenin neyine inansın beeNerdeyse benle aynı boyda olduğunu söylüyordun dün gece@mrt-06 sinsi olduğunu biliyor geçmişten tanıyor seni
Arkasına sığınma başkalarının. Çık ve yüzleşÇiğdem ablam gayet güzel açıklamış bana söz bırakmamış.
AS - LA
Kalbi Asla olan mesajına attımEvet, yalancıyım ben. Sen de inanma bundan sonra
Arkasına sığınma başkalarının. Çık ve yüzleş
AS - LA
O hatayı bir kez yaptım bi daha yapmam
O kalbi nereye attığın çok açık. Hazır Atacan gitmişken rahat rahat saydırabiliriz arkasından, çekinmeKalbi Asla olan mesajına attım
Bencede böyle Papaz halinle takılmaya devam et
@mrt-06 gittiyse ben burdayımO kalbi nereye attığın çok açık. Hazır Atacan gitmişken rahat rahat saydırabiliriz arkasından, çekinme
Gözümden düşenler kulübü;
Evet boyum uzun değil dalga geçmişsin görmemişim.Evet, yalancıyım ben. Sen de inanma bundan sonra
Arkasına sığınma başkalarının. Çık ve yüzleş
AS - LA
O hatayı bir kez yaptım bi daha yapmam
@Harunnn60 gece konuşuruz demişti birde@mrt-06 gittiyse ben burdayım
Hem nereye gitti erkenden ayrıca @destere yok @Harunnn60 geldi ama oda yok Gececi tayfada bir arıza var
Harun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi@mrt-06 gittiyse ben burdayım
Hem nereye gitti erkenden ayrıca @destere yok @Harunnn60 geldi ama oda yok Gececi tayfada bir arıza var
1. sıraya çıkmışımGözümden düşenler kulübü;
1) @XanTier
2) @destere
3) x kişi
Evet boyum uzun değil dalga geçmişsin görmemişim.
@Harunnn60 gece konuşuruz demişti birde
Hayır o kulüp farklı o yılanlar ve sinsiler külübu orda hala 3.sünHarun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi@Harunnn60
@destere nin olmaması ilginç. Kimbilir nerede ne yapıyor
1. sıraya çıkmışım
Harun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi@Harunnn60
@destere nin olmaması ilginç. Kimbilir nerede ne yapıyor
1. sıraya çıkmışım
@Harunnn60 Gece görüşürüz demiş ama şuan kükrüyordur yatağındaGözümden düşenler kulübü;
1) @XanTier
2) @destere
3) x kişi
Evet boyum uzun değil dalga geçmişsin görmemişim.
@Harunnn60 gece konuşuruz demişti birde
Bi de senin kulüplerini mi takip edicem? 1. sıraya çıkınca haber ver yoksa ilgimi çekmiyorHayır o kulüp farklı o yılanlar ve sinsiler külübu orda hala 3.sün
Gelince de nazlı nazlı salınıyor forumda, bu aralar bir tuhaf @destere@Harunnn60 Gece görüşürüz demiş ama şuan kükrüyordur yatağında
@destere desen bu gece olayını iyice abarttı artık nerdeyse sabahları takılıyor yanı saat 6 civarlarında , nasıl eşlik edelim biz ona ayoll
E mailini gönder otomatik e posta sistemine ekliyim seni. 🙂Bi de senin kulüplerini mi takip edicem? 1. sıraya çıkınca haber ver yoksa ilgimi çekmiyor
Gelince de nazlı nazlı salınıyor forumda, bu aralar bir tuhaf @destere
E mailini gönder otomatik e posta sistemine ekliyim seni. 🙂
Hiç üzülmüyormusun Atacanın gözünden düşük listesindeyim diyeBi de senin kulüplerini mi takip edicem? 1. sıraya çıkınca haber ver yoksa ilgimi çekmiyor
MalMan demiyoruz boşuna... Bu arada Meloşa kötü haber vereyim bu ay 10 konu açmış ve ayın bitmesine 5 gün kaldı 10 konu daha açması gerekiyor.Hiç üzülmüyormusun Atacanın gözünden düşük listesindeyim diye
Biliyorsundur mailimi. Bilmiyorsan da çok basit zaten. İstediğin listeye ekle. Hemen atayım spamaGelince de nazlı nazlı salınıyor forumda, bu aralar bir tuhaf @destere
E mailini gönder otomatik e posta sistemine ekliyim seni. 🙂
İçten içe bi sevinç hissediyorum aksineHiç üzülmüyormusun Atacanın gözünden düşük listesindeyim diye
İçinde Aleyna olmayan konum yok ne güzel
Biliyorum bütün ailene göndereceğim. Onlar da takip etsin.Biliyorsundur mailimi. Bilmiyorsan da çok basit zaten. İstediğin listeye ekle. Hemen atayım spama
İçten içe bi sevinç hissediyorum aksine
Evet sayaçlarda bir oynama yapayım en iyisi. Üç çarpı sonunda göndeririz yönetimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?