Herkes herkese bir şey yapıyor
Çok teşekkürler arkadaşlar.Ellerine sağlık@mrt-06
Gelecek bölüm @destere’yi öldüreceğim.
Aaaa tövbe bismillah 😱😱😱
Hak etti, sen yokken bana neler yaptı.Aaaa tövbe bismillah 😱😱😱
Oğlan yarım dünya gibi kendi etrafında dönmeye çalışıp öyle kendi kendine yuvarlanıp gidiyordu gariban@destere
Diğer taraf demişsin ama hangi konuda şey yaptı bilmiyorum bana oralardan bildirim gelmemişHak etti, sen yokken bana neler yaptı.
Müzik grubu final konusunda etiket yapmayın diye rica ettim ona rağmen benden alıntılayıp etiketlemeye devam etti ben de tokat gibi bir cevap yazıp forumdan çıktım.Diğer taraf demişsin ama hangi konuda şey yaptı bilmiyorum bana oralardan bildirim gelmemiş
Nerede ne yaptı cnm
Aaa bana gelmemiş demek cnmGeçen seni çağırdım ama o etiketlerime dönmemiştin @XanTier gibi.
Sen forumdan çıkınca hemen atağa geçiyorlar @MasacRE- de öyle
burda hogathanın mesajını tercüme edeyim saygıdeğer görümceğim @mrt-06Aaa bana gelmemiş demek cnmEğer hiç tepki vermiyorsam bir etiketine yani yorum yada görsem güldürü kesin atarım , tepki yoksa bilki o mesajın bana gelmemiştir önemliyse bana linkini atabilirsin öyle durumlarda aklında bulunsun cnm
2 kez etiketlemiştim hemdeAaa bana gelmemiş demek cnmEğer hiç tepki vermiyorsam bir etiketine yani yorum yada görsem güldürü kesin atarım , tepki yoksa bilki o mesajın bana gelmemiştir önemliyse bana linkini atabilirsin öyle durumlarda aklında bulunsun cnm
Ben anlayacağımı anladım elticim 😉asıl görümcek beni kırdı kendi yediği haltları anlatmıyor bizi şikayet ediyorhem suçlu hem güçlü lanet olsun böyle akrabaya kendime taze görümcekler bulacağım
burda hogathanın mesajını tercüme edeyim saygıdeğer görümceğim @mrt-06şimdi burda hogatha demişki bir mesajına tepki vermiyorsam bilki senden nefret ediyorumkısaca bunu anlatmış
2 kez etiketlemiştim hemde
Ben anlayacağımı anladım elticim 😉
Aaa vlla hangi konu oldunu bile bilmiyorumasıl görümcek beni kırdı kendi yediği haltları anlatmıyor bizi şikayet ediyorhem suçlu hem güçlü lanet olsun böyle akrabaya kendime taze görümcekler bulacağım
burda hogathanın mesajını tercüme edeyim saygıdeğer görümceğim @mrt-06şimdi burda hogatha demişki bir mesajına tepki vermiyorsam bilki senden nefret ediyorumkısaca bunu anlatmış
Peki inanıyorum sana ablacımAaa vlla hangi konu oldunu bile bilmiyorum@XanTier de geçenlerde Aleynanın toka konusundan etiket etmiş konuyu görmemişim bile link attıda gördümBazen etiket gitmiyor bu sıkıntı çözülemedi hala
Benim forumda ki imzam gülücüktür , mesajlarınızda imzam yoksa bilin ki o etiket bana ulaşmamıştır oradan anlayabilirsiniz görüp görmediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?