Ne açıdan?
Teşekkürler.Güzel bölüm olmuş eline sağlık.@mrt-06
Rolümün gidişatı şaşırttı, dediğim gibi Yürüyen Ölüler'deki karakterimden çok daha iyi.
Deniz'e yazık oldu.
Ne açıdan?
Artık değilim ama sen bilirsin.Star'cısın yeterli sebep.
Artık değilim ama sen bilirsin.
Bir defa lanetlendin dönüşü olmaz.Artık değilim ama sen bilirsin.
bende yapmayan sendede yapmazMutlu Sultan olsun kod adın da.
Sonradan harikaya çevirir.
@Maskeli Fedai Bana birisini ayarla diyordu kimsenin başını yakamam demiştim ama @xemrexxx için geçerli değil sözüm bu iş olur
bana baya kinliyim dedi o budefa @Çiğdem- bence yıldızlar yarışıyorda keşke sana oy verseydim sokak sanati şampiyon olunca değişti iki yerde üst üsteYapmak zorunda.
Bu arada @Tolstoyevski de diss atmış. Sanki gerçek hikaye yazıyorum bu ne saçmalıktır.@Maskeli Fedai Bana birisini ayarla diyordu kimsenin başını yakamam demiştim ama @xemrexxx için geçerli değil sözüm bu iş olur
Sen onu geç de bölümü nasıl buldun.bana baya kinliyim dedi o budefa @Çiğdem- bence yıldızlar yarışıyorda keşke sana oy verseydim sokak sanati şampiyon olunca değişti iki yerde üst üste
Aaa ben hissetmişim demek böyle yapacağını oklavayı kafasına indirmeye başlamıştım ama sen korumuştun Pos Bıyığı cnmBu arada @Tolstoyevski de diss atmış. Sanki gerçek hikaye yazıyorum bu ne saçmalıktır.
Sen onu geç de bölümü nasıl buldun.
güzel olmuş harikayıda verdim @mrt-06Bu arada @Tolstoyevski de diss atmış. Sanki gerçek hikaye yazıyorum bu ne saçmalıktır.
Sen onu geç de bölümü nasıl buldun.
Aaa ben hissetmişim demek böyle yapacağını oklavayı kafasına indirmeye başlamıştım ama sen korumuştun Pos Bıyığı cnm@Tolstoyevski
Gelecek bölüm icabına bak
Bak pompy'cim hep bana destek olur, her konuda. Gerçi ben de onu hiç kırmadım bu zamana kadar.güzel olmuş harikayıda verdim @mrt-06
HS acısı daha yeni unutursun.Star senin kanına girdi çok geç.
Olacaksam elbet Star'cı olurum tabii en azından farklı işlere de yer açıyor.Bir defa lanetlendin dönüşü olmaz.
Olacaksam elbet Star'cı olurum tabii en azından farklı işlere de yer açıyor.
Aaa evet @pompy senle beni ayrı seviyor gerçektenBak pompy'cim hep bana destek olur, her konuda. Gerçi ben de onu hiç kırmadım bu zamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?