Neyse canını sıkma. Ölüm de hayatın bir parçası..
Öyle canım sok sıkmıyorum merak etme konuyu kapatalım konudan uzaklaştık
Neyse canını sıkma. Ölüm de hayatın bir parçası..
Zaten düşüşe geçtik, @destere uğursuz geldi.Yine olmamış atarım. Reytingler düşer.
Teşekkürler Burki.
İkisi de memnun olmadı diss attılar ama.Aaa bende bunu gözlüyordum nerde kaldı kaldı güzel sürpriz oldu @mrt-06
Foruma giricekken gördüm okuyup girdim , @denizz19 ne zaman @sokak sanati na tecavüz etmeye kalksa başına bir şey geliyorGebermiştir bu sefer ama yine gebermediyse artık akıllı dursun
@sokak sanati yağmurdan kaçarkan doluya yakalandı @Aserat oğlu @Tolstoyevski e alıcakmış @sokak sanati ni
Emeğe saygı ne olursa olsun emek verilmiş bir senaryoya dis atılmaz @sokak sanati @Tolstoyevskiİkisi de memnun olmadı diss attılar ama.
Aaa bende bunu gözlüyordum nerde kaldı kaldı güzel sürpriz oldu @mrt-06
Foruma giricekken gördüm okuyup girdim , @denizz19 ne zaman @sokak sanati na tecavüz etmeye kalksa başına bir şey geliyorGebermiştir bu sefer ama yine gebermediyse artık akıllı dursun
@sokak sanati yağmurdan kaçarkan doluya yakalandı @Aserat oğlu @Tolstoyevski e alıcakmış @sokak sanati ni
Aaa @Tolstoyevski demekki baya baya göz koymuş @sokak sanati naYok birini @denizz19 atmış.
Şu çirkin kadına 10 kişi tutuldu cidden.Aaa @Tolstoyevski demekki baya baya göz koymuş @sokak sanati na@denizz19 da benden aldılar diye dis atmış çocuk paylaşılamıyor
@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendimŞu çirkin kadına 10 kişi tutuldu cidden.@sokak sanati
@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendimŞu çirkin kadına 10 kişi tutuldu cidden.@sokak sanati
Aşkı Memnu gibi. 😱 @Aserat artık ne işkenceler yapar Pembe'nin Ferhat'a işkence ettiği gibi.@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendim
@sokak sanati evlenince @Tolstoyevski ile kesinlikle @Aserat evinde kalmasınlar bu na kayınbabasıda bence göz koyma durumu olusabilir ondanda şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?