vallahi en kestirmesi hangisiyse onu denesin onuda sevmem zaten dedikoducu çıktıHahah hayır @Harunnn60 değil korkma @destere
@XanTier intihar etmeyi düşünüyormuş nasıl bir ölüm şekli önerirsin senin çılgın fikirlerin vardır acısız
vallahi en kestirmesi hangisiyse onu denesin onuda sevmem zaten dedikoducu çıktıHahah hayır @Harunnn60 değil korkma @destere
@XanTier intihar etmeyi düşünüyormuş nasıl bir ölüm şekli önerirsin senin çılgın fikirlerin vardır acısız
Aaa doğru dedin @XanTier de kabahatvallahi en kestirmesi hangisiyse onu denesin onuda sevmem zaten dedikoducu çıktı@Harunnn60 la gül gibi anlaşıyorduk ne zaman xantier araya girdi lady gagayla aramızı bozdu)
onu anca teneşir paklarAaa doğru dedin @XanTier de kabahat
Ama @Harunnn60 arınmış şekilde dönecek foruma eski tanıdığımız Harun olarak inş şuan arınıyor
Gaga dan sabun almıştı sanırım hediye olarak onunla yıkansınonu anca teneşir paklarzemzem suyuyla yıkansa zemzem suyu zehirlenir ama gaga aklanmaz yinede
İntihar etmek için vakit çok, acelem yok
O nasıl laf öyle, ablacım elektrikli oklavanı çıkar.Bizden onay almadan intihar edemezAma onayı @destere den istemesin sakın
vallahi en kestirmesi hangisiyse onu denesin onuda sevmem zaten dedikoducu çıktı@Harunnn60 la gül gibi anlaşıyorduk ne zaman xantier araya girdi lady gagayla aramızı bozdu)
O nasıl laf öyle, ablacım elektrikli oklavanı çıkar.
Dün gece edecektim aslında yarın sınav var ama uyuyakalmışım
Başarılar sınavında.Dün gece edecektim aslında yarın sınav var ama uyuyakalmışım
Dün gece edecektim aslında yarın sınav var ama uyuyakalmışım
Kışın intihar etme üşürsün ayollBaşarılar sınavında.
Kötü geçtiBaşarılar sınavında.
Ölen herkes üşür amaKışın intihar etme üşürsün ayoll
Yazın edersin
Ozaman hiç etme sendeKötü geçti
Ölen herkes üşür ama
bu tarz önemli şeyler ertelemeye gelmez karar almışken vazgeçmemek lazımDün gece edecektim aslında yarın sınav var ama uyuyakalmışım
O nasıl laf öyle, ablacım elektrikli oklavanı çıkar.
durun ben ikna etmeye çalışıyorum aklını karıştırmayın şimdiOzaman hiç etme sendeBir gün ecelinle geberirsin zaten
Kötü geçti
Ölen herkes üşür ama
bu tarz önemli şeyler ertelemeye gelmez karar almışken vazgeçmemek lazım) en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir diye boşuna dememiş atalarımız
bu taraftaki sınavı boşver öteki taraftaki sınava çalışsan yeterli
durun ben ikna etmeye çalışıyorum aklını karıştırmayın şimdi
İntihar, ölüm içimi kararttınız.Ozaman hiç etme sendeBir gün ecelinle geberirsin zaten
zaten konunun benle alakası yok geldim sayfayı karartmışlar bende üstüne sıva çekeyim dedimİntihar, ölüm içimi kararttınız.Herkes yaşasın.
Çıkma da birazdan reyting konusu açacağım.zaten konunun benle alakası yok geldim sayfayı karartmışlar bende üstüne sıva çekeyim dedim
Geberirsin demeseydin kalp atardım, hiç olmamışOzaman hiç etme sendeBir gün ecelinle geberirsin zaten
İntiharı sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra mı gerçekleştireyim yoksa şimdi mi?bu tarz önemli şeyler ertelemeye gelmez karar almışken vazgeçmemek lazım) en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir diye boşuna dememiş atalarımız
bu taraftaki sınavı boşver öteki taraftaki sınava çalışsan yeterli
durun ben ikna etmeye çalışıyorum aklını karıştırmayın şimdi
O zaman konuşmaya devam edeceğim seninle özel olarakİntihar, ölüm içimi kararttınız.Herkes yaşasın.
Gebermek kelimesini Ölümden daha çok karizmatik buluyorum kıymetini bil benceGeberirsin demeseydin kalp atardım, hiç olmamış
İntiharı sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra mı gerçekleştireyim yoksa şimdi mi?
O zaman konuşmaya devam edeceğim seninle özel olarak
Daha önce kullandığını gördüm zaten, ama bana sanki böcekmişim gibi hissettirdiGebermek kelimesini Ölümden daha çok karizmatik buluyorum kıymetini bil bence
Yüzüne yüzüne Geberrrrrrrrrr diye bağrıyormuşum gibi hissetmişsindirDaha önce kullandığını gördüm zaten, ama bana sanki böcekmişim gibi hissettirdi
Geberirsin demeseydin kalp atardım, hiç olmamış
İntiharı sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra mı gerçekleştireyim yoksa şimdi mi?
O zaman konuşmaya devam edeceğim seninle özel olarak
Gebermek kelimesini Ölümden daha çok karizmatik buluyorum kıymetini bil bence
Bana reyting geliyor sohbetlerinizi buradan yapın arkadaşlarzaten konunun benle alakası yok geldim sayfayı karartmışlar bende üstüne sıva çekeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?