TVen Oyun Of The Forum 4. Bölüm

Hahah hayır @Harunnn60 değil korkma @destere :A

@XanTier intihar etmeyi düşünüyormuş nasıl bir ölüm şekli önerirsin senin çılgın fikirlerin vardır acısız :A :A :A
vallahi en kestirmesi hangisiyse onu denesin onuda sevmem zaten dedikoducu çıktı :) @Harunnn60 la gül gibi anlaşıyorduk ne zaman xantier araya girdi lady gagayla aramızı bozdu :))

vallahi en kestirmesi hangisiyse onu denesin onuda sevmem zaten dedikoducu çıktı :) @Harunnn60 la gül gibi anlaşıyorduk ne zaman xantier araya girdi lady gagayla aramızı bozdu :))
Aaa doğru dedin @XanTier de kabahat :A :A :A

Ama @Harunnn60 arınmış şekilde dönecek foruma eski tanıdığımız Harun olarak inş şuan arınıyor :A :A :A

O nasıl laf öyle, ablacım elektrikli oklavanı çıkar. :A

@XanTier in canını bize bağlıyorum et diye ikimizden onay almadıkça edemez :A :A :A

@destere e sormasın o gider kendisi XanTier i atar bir yerlerden :F
Dün gece edecektim aslında yarın sınav var ama uyuyakalmışım :T:

Dün gece edecektim aslında yarın sınav var ama uyuyakalmışım :T:
bu tarz önemli şeyler ertelemeye gelmez karar almışken vazgeçmemek lazım :)) en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir diye boşuna dememiş atalarımız :)
bu taraftaki sınavı boşver öteki taraftaki sınava çalışsan yeterli :)

O nasıl laf öyle, ablacım elektrikli oklavanı çıkar. :A
Ozaman hiç etme sende :A :A :A Bir gün ecelinle geberirsin zaten :A
durun ben ikna etmeye çalışıyorum aklını karıştırmayın şimdi :)

Kötü geçti :T:

Ölen herkes üşür ama :A
bu tarz önemli şeyler ertelemeye gelmez karar almışken vazgeçmemek lazım :)) en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir diye boşuna dememiş atalarımız :)

İntihar, ölüm içimi kararttınız. :T: Herkes yaşasın. :T:

Geberirsin demeseydin kalp atardım, hiç olmamış :A:A

İntiharı sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra mı gerçekleştireyim yoksa şimdi mi? :A

İntihar, ölüm içimi kararttınız. :T: Herkes yaşasın. :T:
O zaman konuşmaya devam edeceğim seninle özel olarak :A

İntiharı sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra mı gerçekleştireyim yoksa şimdi mi? :A

Gebermek kelimesini Ölümden daha çok karizmatik buluyorum kıymetini bil bence :A :A :A

Gebermek kelimesini Ölümden daha çok karizmatik buluyorum kıymetini bil bence :A :A :A
zaten konunun benle alakası yok geldim sayfayı karartmışlar bende üstüne sıva çekeyim dedim :)
Bana reyting geliyor sohbetlerinizi buradan yapın arkadaşlar :A