ben bu bölüme güldüm amaBari emeğe saygı olarak Harika atsaydın.
@Çiğdem- ölürse sen de ölürsün çünkü tek yımırta ikiziymişsiniz falan. Öyle bir şey yazasım geldi şuan
bu senaryo bana senin gani müjdecikin kjahpe bizansını hatırlatıyor sanki araklamışsın@Çiğdem- ölürse sen de ölürsün çünkü tek yımırta ikiziymişsiniz falan. Öyle bir şey yazasım geldi şuan
İftira. 😱 Tamamen benim iç dünyamın eseri.bu senaryo bana senin gani müjdecikin kjahpe bizansını hatırlatıyor sanki araklamışsın
Şimdi sinirlisindir ablacım bir şey demiyim bu konuda.Ben biliyorum neden öyle yazasın geldiğiniSiz nasıl engin ile @xemrexxx ile güçlerinizi birleştirdiyseniz bizde tilki kız da güçlerimizi birleştirdik
Sana değilde o ödülü verenlere olava ile saldırmak istiyorumİftira. 😱 Tamamen benim iç dünyamın eseri.
Şimdi sinirlisindir ablacım bir şey demiyim bu konuda.
Neyseki o yok bari 1 kişi 1 kişidir övme mesajları görmem@XanTier olsa çok sevinirdi.
Yani ne seviyorum ne sevmiyorum fark etmiyor bana.Neyseki o yok bari 1 kişi 1 kişidir övme mesajları görmem
Sen hala kurtulamadınmı bundan ben bıraktın sanıyordum tövbe edip
Evet hatırlıyorum.Yürüyen ölülerdede ağzın açık kalmıştı analiz yaptığımda
Spoi yemiş gibi oldum, beni nasıl bir son bekliyor biliyorum artık
Ben seni hep övüyorum yokluğunda 6 ay her 3 mesajımın 2 si sendin Harun desterenin annesi bukadar destere demiyordur diyorduhep öveceksin övgülere boğacaksın benihakkımda en ufak kötü söz söyleyenin kafasına oklava geçireceksin
hukukta bile kardeşlerin birbirlerine şahitlik yapması geçersizdirEvet valla hakkını yeme her gün geldi gelecek diye heyecanlanıyordu ablam.@destere
Ben seni hep övüyorum yokluğunda 6 ay her 3 mesajımın 2 si sendin Harun desterenin annesi bukadar destere demiyordur diyordu@mrt-06 şahit
hukukta bile kardeşlerin birbirlerine şahitlik yapması geçersizdiryani inanmıyorum dediklerine
@Harunnn60 ne kadar safmışannem niye bana destere diye seslensinkiismimle çağırır zaten büyük ihtimal
Hahaha aman işte annesinden daha çok ismini sen kullanıyorsundur diye trip atıyorduEvet valla hakkını yeme her gün geldi gelecek diye heyecanlanıyordu ablam.@destere
Batırdın şuan.Hahaha aman işte annesinden daha çok ismini sen kullanıyorsundur diye trip atıyordu
Atacan ile kaygılanmaya başlamıştık türlü türlü şey geldi aklımıza en mantıklısı askeremi gitti acaba dedikAma ev kızları askere alınsa benide alırlar sonucta gitmemen normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?