Adam evli ayol bir sürü çocuğu varBu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acabaYok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı
Joffrey'i beğenmiş demek tam kendine layık birini seçtin tebrik ediyorum kötü admin
Adam evli ayol bir sürü çocuğu varBu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acabaYok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı
Joffrey'i beğenmiş demek tam kendine layık birini seçtin tebrik ediyorum kötü admin
Bu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acabaYok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı
İlla bana arattıracaksınAdam evli ayol bir sürü çocuğu var
Erdoğan’ın tavsiyesine uymuş.adamın bir sürü çocuğu var cnm
Aaa sadece resim olarak alıyorum yani zaten ön planda karakter değilim sadece kelle aldığım sahneler var.Bu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acabaYok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı
İlla bana arattıracaksınÇocuk eşcinsel birliktelikten de olur evlat edinme denen bir şey var
Neyse karısı buymuş. Güzel kadınmış, kıskançlığından atmamışsın şimdi anlaşıldı
Erdoğan’ın tavsiyesine uymuş.Böyle bir yaşamı olduğunu bilmiyordum.
Aaa sadece resim olarak alıyorum yani zaten ön planda karakter değilim sadece kelle aldığım sahneler var.
Yine dizimizdeki kötüler belli; sokak sanati Yürüyen Ölüler’de erkek olarak kötülük yapıyordu burda da kadın kılığına girip kötülük yapıyor.
@MasacRE- kimi attı o zaman başka kuma mı almış kendine benzemiyor çünkü bu iki resimdeki kadınlar
Diriliş’i kötü gösteriyorsun diye bana yüklenenler olur uğraşamam şimdi.Ertuğrulol o zaman
benim attığım karısı Danneel Harris adı @MasacRE- kimi buldu bilmiyorum@MasacRE- kimi attı o zaman başka kuma mı almış kendine benzemiyor çünkü bu iki resimdeki kadınlar
Diriliş’i kötü gösteriyorsun diye bana yüklenenler olur uğraşamam şimdi.
@MasacRE- kimi attı o zaman başka kuma mı almış kendine benzemiyor çünkü bu iki resimdeki kadınlar
Benim attığım fotoda daha güzel görünüyordu
Ben sadece tek çocuk yapacağım uğraşamam valla iki üç çocukla.benim attığım karısı Danneel Harris adı @MasacRE- kimi buldu bilmiyorum
2010 EVLİLER 7 YILDA 3 ÇOCUK ADAM NAPSIN DAHA
İzlemeyenlerden de savunan var mesela @Billy Kane izliyormuş gibi yapıp savunuyor.Kim var izleyen zaten 3 kişi.
benim attığım karısı Danneel Harris adı @MasacRE- kimi buldu bilmiyorum
2010 EVLİLER 7 YILDA 3 ÇOCUK ADAM NAPSIN DAHA
Şaşırdın mı diye sorsana? Tam senlik skandal bir hareket.Aynı kişi değil miymiş onlar 😱 ben kadın evrim geçirmiştir diye düşünmüştüm benziyorlar da aslında o kadar farklı durmuyorlardı bence
Ben sadece tek çocuk yapacağım uğraşamam valla iki üç çocukla.
İzlemeyenlerden de savunan var mesela @Billy Kane izliyormuş gibi yapıp savunuyor.
Bari boyu boyuyla tutsa. .ss @XanTier taşıyabilirmiş bu kızı.Benim attığım fotoda daha güzel görünüyorduYine de çirkin sayılmaz fena değil kadın. Bir Adriana Lima-Metin Hara uyumsuzluğu yok ortada. Ah Adriana ahh
Elinde büyük koz var maalesef yarı biat ettim @Billy Kane’ye.Korkuyorsun yani
Şaşırdın mı diye sorsana? Tam senlik skandal bir hareket.
Vlla omu değilmi bilmiyorum siz benim fotoyu hafızanızda tutun yeterAynı kişi değil miymiş onlar 😱 ben kadın evrim geçirmiştir diye düşünmüştüm benziyorlar da aslında o kadar farklı durmuyorlardı bence
KeşkeBari boyu boyuyla tutsa. .ss @XanTier taşıyabilirmiş bu kızı.
Elinde büyük koz var maalesef yarı biat ettim @Billy Kane’ye.
Kızıl hatun da fenaymış ama @MasacRE- iyi bulmuş.Vlla omu değilmi bilmiyorum siz benim fotoyu hafızanızda tutun yeter
Oku ve yorum yap yorgunluğunu alacaktır.
Şaşırdın mı diye sorsana? Tam senlik skandal bir hareket.
Vlla omu değilmi bilmiyorum siz benim fotoyu hafızanızda tutun yeter
Ama farklı kadınlar gibi.La yok aynı kişiymiş işte beni de yanıltıyorsunuz ya
https://www.google.com.tr/search?q=...YVAKHVTbAgwQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=_
Alın görseller araması ikimizn attığı fotoda var isim olarak da Dannel yazıyor benimkinin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?