TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Bu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acaba
Yok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı

Joffrey'i beğenmiş demek tam kendine layık birini seçtin tebrik ediyorum kötü admin
Adam evli ayol bir sürü çocuğu var

Joffrey'i beğenmiş demek tam kendine layık birini seçtin tebrik ediyorum kötü admin

Bende o adamı yatakta şey yapıyorken görmeden inanmam gay olmadığına o derece eminim yani

Adam evli ayol bir sürü çocuğu var

İlla bana arattıracaksın
Çocuk eşcinsel birliktelikten de olur evlat edinme denen bir şey var

Neyse karısı buymuş. Güzel kadınmış, kıskançlığından atmamışsın şimdi anlaşıldı

adamın bir sürü çocuğu var cnm

Erdoğan’ın tavsiyesine uymuş.
Böyle bir yaşamı olduğunu bilmiyordum.

Ben gibi bi manyak sever bile sevmiyor onu bence o olursan iyice kötü damgası yer @MasacRE- @XanTier gibi pusuda bekleyenlere koz verirsin

Aaa sadece resim olarak alıyorum yani zaten ön planda karakter değilim sadece kelle aldığım sahneler var.

Yine dizimizdeki kötüler belli; sokak sanati Yürüyen Ölüler’de erkek olarak kötülük yapıyordu burda da kadın kılığına girip kötülük yapıyor.

karısı çok çirkin kıvanc gibi gidip çirkin birini bulmuş böyle adamın karısına bak
@mrt-06

@mrt-06

Ertuğrulol o zaman

karısı çok çirkin kıvanc gibi gidip çirkin birini bulmuş böyle adamın karısına bak
@mrt-06

@mrt-06
Benim attığım fotoda daha güzel görünüyordu
Yine de çirkin sayılmaz fena değil kadın. Bir Adriana Lima-Metin Hara uyumsuzluğu yok ortada. Ah Adriana ahh

@MasacRE- kimi attı o zaman başka kuma mı almış kendine benzemiyor çünkü bu iki resimdeki kadınlar

Diriliş’i kötü gösteriyorsun diye bana yüklenenler olur uğraşamam şimdi.

benim attığım karısı Danneel Harris adı @MasacRE- kimi buldu bilmiyorum

2010 EVLİLER 7 YILDA 3 ÇOCUK ADAM NAPSIN DAHA

Aynı kişi değil miymiş onlar 😱 ben kadın evrim geçirmiştir diye düşünmüştüm benziyorlar da aslında o kadar farklı durmuyorlardı bence