Ahhh onu MS'ye özel yapacağım bugün birkaç deneme yaptım, vazgeçer gibi oldum aslında.aaa çok güzel olur cnm ama ikide bir inleyen nağmelere bağlayabilirsin ondan çekiniyorum
bölüm komedi yönü çok yüksek olmuş@sokak sanati hadım olmadığını tahmin ediyordum @denizz19 da düğüne seviniyor görünce napacak bakalım
@xemrexxx de pis işlerine yine beni alet edecek anlaşılan @xBUGRAx a kafayı takmış ama en azından hedefinde ben yokum ortak olduğum için emreyle
aaa saçmalama ayoll MS ilkleri yapmaya devam etsin kaliteye kalite katacaksın öcnesinde bana bir deneme dinletirsinAhhh onu MS'ye özel yapacağım bugün birkaç deneme yaptım, vazgeçer gibi oldum aslında.
Yeni karakter gelecek.destere baya güldürdü.
Herşeyi Buğra garipimin üzerine atdılar la.
Ama ben yani Queen olmadıkca dizide birşeyler eksik.
Ellerine sağlık aşkım.
Shamball mı.Yeni karakter gelecek.Shamball'ı da diziye çeksen süper olur hem Türkçesi de gelişir.
Banane ayoll ben iftira atmıyorumki emrenin dedğine ses etmiyorum sadeceBence bu iftira yükünü taşıyamayacaksın.Rüyana girerim.
Tamam atarım ama işin ucunda rezil olma da var.aaa saçmalama ayoll MS ilkleri yapmaya devam etsin kaliteye kalite katacaksın öcnesinde bana bir deneme dinletirsin
senaryoya gelirsek anlatırkan sokak sanati deniz ile halvete giriyor yüksek sesle inleyen nağmelerrrrrr
Hhahah aa anlatırkan şarkı türkü söylemeye bağlanabilirsinTamam atarım ama işin ucunda rezil olma da var.
Abowwww birde saf deriz sana nasıl da ince gönderme yaptın.
Biliyorsun dilim dönmüyor çocuğa.Shamball mı.
Şamhal.Biliyorsun dilim dönmüyor çocuğa.Şambal diye okunuyor ama.
Videonun başından açılıyor olmadı galiba.Hhahah aa anlatırkan şarkı türkü söylemeye bağlanabilirsinkemal sunaldan bir sahne geldi aklıma @sokak sanati @denizz19 ile alakalı
Videoya tıklanınca o sahne gelmesi lazım 30 saniye baksanız yeter@xBUGRAx
1:12:40-1:13-30 cnmVideonun başından açılıyor olmadı galiba.Bu yeşilçam müdürü @DarkLegenD de baksın.
@Yiğitt soğuk savaş zamanında başlamıştı dizi şimdi bak istersen.
Ahaahhaah bu bildiğin bizim dizi.
Soğuk savaşa bayılırım.Videonun başından açılıyor olmadı galiba.Bu yeşilçam müdürü @DarkLegenD de baksın.
@Yiğitt soğuk savaş zamanında başlamıştı dizi şimdi bak istersen.
Sokak sanatınada benziyor zatenAhaahhaah bu bildiğin bizim dizi.
American Horror desen hemen anlayacaktımBu adam şu dizide oynuyor; her sezonun adı farklı evet.
Tamamdır canım.Soğuk savaşa bayılırım.
Yarın ilk bölümü okuyayım, ardından bunu okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?