Sadece çıkar ilişkisi bizimkisi.hhahah aa geçen sezon atacan yarışmacıydı sokak sanatını juri yaptım sizi uyuşturdukşimdide sokak sanatı yarışmacı atacanı juri yaptık yine bir uyuşma içindesiniz
@Harunnn60
Sadece çıkar ilişkisi bizimkisi.hhahah aa geçen sezon atacan yarışmacıydı sokak sanatını juri yaptım sizi uyuşturdukşimdide sokak sanatı yarışmacı atacanı juri yaptık yine bir uyuşma içindesiniz
@Harunnn60
hhahah bende oyüzden birinizi yarışmacı başkan yapıyorumya iyi puan ile uyuşturuyorum işteSadece çıkar ilişkisi bizimkisi.@sokak sanati
Onu ben yarattım, tabii ki benle iyi geçinmek zorunda.hhahah bende oyüzden birinizi yarışmacı başkan yapıyorumya iyi puan ile uyuşturuyorum işte
ölene kadar sizin için yarışma düzenleyecem inş yoksa yapamıyorsunuz
Haftaya yılanlara yediricem bunu.
sokak şeysiyle ne zaman halvete giricen desterenin gördüğü şeyden sonra çok ilginç olacak o sahne :aBelli ki sağlammış.
Ben değil Deniz girecekler 4. bölümde.sokak şeysiyle ne zaman halvete giricen desterenin gördüğü şeyden sonra çok ilginç olacak o sahne :a
marul kafa askere gitmeden psikolojisi bozulacak demekBen değil Deniz girecekler 4. bölümde.
İstiyorsan sen de halvete girebilirsin.marul kafa askere gitmeden psikolojisi bozulacak demek
grup fantezilerine karşıyım teke tek olacakİstiyorsan sen de halvete girebilirsin.
RTÜK seni kapatmadan susalım.grup fantezilerine karşıyım teke tek olacak
Başım ağrıyor gibi hissediyorum.
Yeni evli çift gibiyiz o gün de başım ağrıyor demiştin.Başım ağrıyor gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?