Damien Duff
Süper Favori Üye
aslında fantastlik serüvenini ben başlattımDizi Yürüyen Ölüler'den çok daha iyi başladı. 😱
aslında fantastlik serüvenini ben başlattımDizi Yürüyen Ölüler'den çok daha iyi başladı. 😱
Evet Sihirli Annem ile.aslında fantastlik serüvenini ben başlattım
@destere de gelecekmi diziye foruma gelemedi bari diziye gelsinHerkes denizz19 - sokak sanati aşkını bekliyormuş demek ki.
Evet 2. bölümde var destere.@destere de gelecekmi diziye foruma gelemedi bari diziye gelsin
@Harunnn60 demin annesi senin akdar bahsetmiyordur diyordu destereden
20 bölüm gitti o yeni versiyonlarıyla 115 bölümEvet Sihirli Annem ile.
İlerde 1. bölümden yeniden okumaya başlayacağım.20 bölüm gitti o yeni versiyonlarıyla 115 bölüm
Evet 2. bölümde var destere.
Dilinde tüy kalmadı harbiden.
112 bölüm yapmışım televizyonla yayınlananlar varya 240 bölümİlerde 1. bölümden yeniden okumaya başlayacağım.
Hahah.
Özledim onu çok
İyi mi kötü mü?
Benim kadar canı yanıyor mu?
Aradım kapalı, evde de yoktu
Acaba geceleri geziyor mu?
2 yıldır destere yokken bununla çağrı yapıyoruz bengü bizim için yazmışHahah.Bu profilinde de vardı demi.
O değil de sen benim şiirimi kapak yaptın gelince kıskanmasın.
Zaten Bengü'ye benziyorsun ablacım.2 yıldır destere yokken bununla çağrı yapıyoruz bengü bizim için yazmış
hhaha kıskanırmı bilemem oda şiir yazmaya kalkmasa bari rezil olruruz
Bengüye okadar gıcık olmuyorum oyüzden bu benzetmen iyi sayılır önceki ecünnülere oranlaZaten Bengü'ye benziyorsun ablacım.
Yarın işim var, Cumartesi de geç olur sanki.Yarın yayınla cnm yarın boş
cumarteside itiraflar varYarın işim var, Cumartesi de geç olur sanki.
Yarın işim çok, anıtkabire gitcem sonra okula sonra doktora.cumarteside itiraflar varsen yarın akşama zorla bence kendini cnm zamanlayıcıya koy
pazarteside diğer hafta sonucları var tv dünyası gibi hergün birşey varYarın işim çok, anıtkabire gitcem sonra okula sonra doktora.
Pazartesi'ye alayım bari.
Aaaaa valla insanlar ilk bölümü unutacak. Salı olsun tamam.pazarteside diğer hafta sonucları var tv dünyası gibi hergün birşey var
ertelemişken salı yap bariama pazar 12 de de yapabilirsin reytinglere ozaman kapsar sanırım diğer haftanın
sohbeti bölünmeyecek birgün olsunki yine zirvede tamamlaAaaaa valla insanlar ilk bölümü unutacak. Salı olsun tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?