Haha.
Teşekkürler.Ellerine sağlık @mrt-06 zevkli bir serüven olacak gibi
Birkaç yazım hatası gözümme çarptı ama şimdi hiç uğraşamam o konuda laf yetiştirmekle cidden
Benim hala dikkatimi çekmedi ayoll sahneden anladığım yakamos asi sokak sanatına bakmadan geçiyorHaha.O değil de ne güzel bir mesaj vermiş, sahne daha önce dikkatimi çekmemişti.
Teşekkürler.Sen önce "gözüme" yazmayı öğren de öyle eleştir.
Düzeltiyorum, yazım hatası değil yazım yanlışı gördüm.Teşekkürler.Sen önce "gözüme" yazmayı öğren de öyle eleştir.
Dindar görünüp de karşı görüşü eleştiriyor ama "karı" deyince hemen koşup bakıyor.Benim hala dikkatimi çekmedi ayoll sahneden anladığım yakamos asi sokak sanatına bakmadan geçiyor
Mesaj neyki
Diziden bir tane yazım hatası söylesene merak ettim.Düzeltiyorum, yazım hatası değil yazım yanlışı gördüm.
bkz. yazım hatası: gözümme, yazım yanlışı: dahihane
hahha aa evet bakıp bakıp sonrada ben bakmıyayım abdesim kaçar diyorDindar görünüp de karşı görüşü eleştiriyor ama "karı" deyince hemen koşup bakıyor.
Diziden bir tane yazım hatası söylesene merak ettim.
Dizimiz gayet ahlaklı bir dizi bence.hahha aa evet bakıp bakıp sonrada ben bakmıyayım abdesim kaçar diyor
yakamoz asi buraya geldikçe aklına bu video gelir artık
Bencede ama rtük zaten sensin cnm ahlaklı olmasa nolucak seni sanamı şikayet edeceklerDizimiz gayet ahlaklı bir dizi bence.
Dahihane dedim yaDiziden bir tane yazım hatası söylesene merak ettim.
@Yakamoz-Asi ne zaman baksam konuda oluyorsun abi ne oldu.
Teşekkürler abicim. Evet bu dizide cinsiyet durumları karışık.Zaman kısıtlı olunca biraz okuyorum, sonra devam ediyorum.
Bir de etiket geliyor falan.
İlginç bir dizi olmuş.
Teşekkürler abicim. Evet bu dizide cinsiyet durumları karışık.
Şöyle özetliyim abicim sokak sanati cinsiyet değiştirerek saraya sızıyor, az biraz da güzel bir kadın oluyor. Deniz de aşık oluyor tabii olaylar böyle gelişiyor.Hahahahaha sesli güldüm harikaymış.
Baya bir karışık. Okurken bir anda kendimden şüphe ettim acaba yanlış mı biliyorum diye.
Şöyle özetliyim abicim sokak sanati cinsiyet değiştirerek saraya sızıyor, az biraz da güzel bir kadın oluyor. Deniz de aşık oluyor tabii olaylar böyle gelişiyor.
Bari Harika da atsaydın.Saf @denizz19 işte hemen de atlamış.
Fragman yok yeni bölüm Pazartesi, Yürüyen Ölüler’de hafta 3 bölüm gidiyordum bir ara bunda tek bölüm gidecem, acelesi yok.
aa evet bu dizinin acelesi olmaz zaten sindire sindire git cnm haftada 3 bölüm yaparsan @sokak sanati kırıgn çiçeklerdeki songul gibi 2 ayda hamile kalır hemenBari Harika da atsaydın.
Fragman yok yeni bölüm Pazartesi, Yürüyen Ölüler’de hafta 3 bölüm gidiyordum bir ara bunda tek bölüm gidecem, acelesi yok.
Bari Harika da atsaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?