outlander ı ikiye bölümüşler yeni dikkatimi çekti 1. sezonun 9. bölümü 4 nisan 2015 de başlayacakmış @Forumdash ben ikinci sezonu bekliyordum ilki daha bitmemişki ?
Bu 8.bölümüyle ara veriyor ilk sezona@BesaleT
TWD gibi yayın akışına sahip senede 2 kere izleyeceğiz 4-5 ay arayla
sen ama @BesaleT e söylemişsin bana bişey söylememişsinki ?2 sayfa öncesinde (7.bölüm yorumunu yaparken) demişim
aha böyle demişim;
Yok sana söyledim, alıntıyı senden alarak @BesaleT 'i de haberdar ettim etiketleyereksen ama @BesaleT e söylemişsin bana bişey söylememişsinki ?
ben dizinin ilk sezonu niye çok kısa diye hayıflanıyordum oysa devamı varmışama fazla aralıklı olmuş araya bir ay koysalar yeterliydi
ocakta başlayan iki dizi var sanırım biri vikings biri black sails onlar başlayınca şenlik olur sıkılmayız ..Yok sana söyledim, alıntıyı senden alarak @BesaleT 'i de haberdar ettim etiketleyerek
Evet, o ara uzunlugu fazlaAma Nisanda başlayıp Haziranda biter, Eylül başi gibi tekrar başlar
Kasımda başlıyorocakta başlayan iki dizi var sanırım biri vikings biri black sails onlar başlayınca şenlik olur sıkılmayız ..
sfu zaten bitiyor bitmemesi için bayağı ara verdim bu akşam iki bölüm izlerim onun.... ray donovan desen yok
manhattan ı iptal ettiler under dome zevkliydi izlemesi bitti hell on wheels ara verdi o da kötü oldu duraklama dönemindeyiz)
claire i fazla özlersek tekrar baştan başlarız1x8 ile 1x9 arasındaki ara 1x16 ile 2x1 arasındaki aradan daha fazla olacak galiba.
1x6
8.5/10yüzbaşı ne pislik adam çıktı behem jamie ye yaptıkları hem claire e sağ gösterip sol çakması karakterini ortaya koydu. zavallı onbaşı da şaşırdı claire ı tekmele deyince
jamie ve claire ın son konuşmaları güldürdü
claire i fazla özlersek tekrar baştan başlarızsorun yok bizim için
kadın zamanda yolculuk yaptı ikiyüzyıl öncesine döndü kocası kılıklı randall dan kurtulamadıne bahtsız biriymiş, nereye gitse kocasının bir benzeri kadını taciz ediyor
kesinlikle doğru diyorsun adam aynı soydan ama tek köy yumurtası ikizleri gibiler
outlander ın özelliği bu işte diğer dizilerin çoğunda bu yok1x7
Atsan atılmaz satsan satılmaz bir bölümdüİzlemesi zevkliydi ama konu yoktu
8/10Bütüün bir bölüm Jamie ve Claire'ın ilk gecelerinden ibaretti yorumlayacak bir şey yok, tavşan gibiydilerAraya katılan flashbackler renk kattıBu İskoçlar bana fazlasıyla Vikingleri hatırlatıyor arada Vikings izliyorum sanıyorum
doğuştan sanatçı kadın izlettiriyor kendinioutlander ın özelliği bu işte diğer dizilerin çoğunda bu yokhiçbişey yoktu konuda dediğin bölüme 8 puan verebiliyorsun rahatlıklaçünkü claire tek başına zaten 8 puan
çok güzel bir bölümdü bu bölüm1x8
9/10Dizinin en heyecanlı bölümüydü herhalde.
Claire'ın ve Frank'in birkaç yüzyıl zaman farkıyla olsa da aynı anda taşlara geldiği sahneler heyecan tavan yaptı. Hele, Claire'ın çığlıklarını duyduğunda iyice koptum benFrank bir dokunamadı taşlara. Belki dokunsa bir şeyler olurduKırmızı urbalı pislikler de aldılar Claire'ımıYüzbaşı Randall
insan hiç gelinine böyle yapar mı? Onbaşıya da üzülüyorum o garibim de yapmak istemiyor ama mecbur işteJamie beceriksizi yüzüne Claire katil oldu. Son anda yüzbaşının yanına geldi ama yine bi halt olmaz bundan.ss
hiç kalmadı :'(çok güzel bir bölümdü bu bölüm
kaldı tek bölümün ondan sonra sende şafak sayacaksın bizim gibi
doğru ya sekizinci bölüm devre arasıydıhiç kalmadı :'(
nisana kadar bekleyecez artık.doğru ya sekizinci bölüm devre arasıydıbenim aklımda sanki dokuz kalmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?