Diğer Outcast 1. Sezon Yorumları

Bayramdan sonra arkama bakmadan başlayacağım işlemlere. :A Sana Vikings Outlander dedim. Dediğimin ardındayım meraklanma. :A
outlander ın ikinci sezonu yarım kaldı bende seni bekliyorum benim izlediğim bölüme kadar gel kalanları aynı anda izleriz :))

Nasılsın destere :A sağlığın yerinde mi. :A
sağol varol sen nasılsın:)) keyifler yerinde sanırım bugün kızdan randevu kopardın :))

Ben de listeye aldım bu diziyi mutlaka izliycem (izlemedi) :A
outlander vikings ve poldark ı izle sonra bunada başlarsın bunun acelesi yok :)

outlander ın ikinci sezonu yarım kaldı bende seni bekliyorum benim izlediğim bölüme kadar gel kalanları aynı anda izleriz :))

sağol varol sen nasılsın:)) keyifler yerinde sanırım bugün kızdan randevu kopardın :))

outlander vikings ve poldark ı izle sonra bunada başlarsın bunun acelesi yok :)
Vikings'i izliyorum ben zaten. Outlander izlemeyi düşündüğüm diziler arasında. Ama ne zaman sıra gelir bilemiyorum :D Poldark'ı ilk defa duydum. Onu da listeye ekleyeyim bi 10 yıl sonra falan ona da sıra gelir herhalde :)

Vikings'i izliyorum ben zaten. Outlander izlemeyi düşündüğüm diziler arasında. Ama ne zaman sıra gelir bilemiyorum :D Poldark'ı ilk defa duydum. Onu da listeye ekleyeyim bi 10 yıl sonra falan ona da sıra gelir herhalde :)
unutmadan the affair ide listeye ekle eğer izlemediysen:) sanırım diziyi izleyen bir iki kişi kaldı biri ben biri @sürgünüm seyirci sayısını artırmak şart :)

unutmadan the affair ide listeye ekle eğer izlemediysen:) sanırım diziyi izleyen bir iki kişi kaldı biri ben biri @sürgünüm seyirci sayısını artırmak şart :)
Onun ilk bölümünü izlemiştim de bana gelmez o dizi. Tamamen aşk üzerine aldatmalı falan bir dizi hiç ilgimi çekmedi yani :D Siz de onu izleyeceğinize aşk-ı memnu izleyin bizimki daha orijinal :A

Onun ilk bölümünü izlemiştim de bana gelmez o dizi. Tamamen aşk üzerine aldatma falan hiç ilgimi çekmedi yani :D Siz de onu izleyeceğinize aşk-ı memnu izleyin bizimki daha orijinal :A
aşk- memnu yu iki sezon hiç kaçırmadan izledim aşk-ı memnu kaçarmı :) ama the affair de daha bir özgür ortam var daha doyurucu konuya sahip :))

aşk- memnu yu iki sezon hiç kaçırmadan izledim aşk-ı memnu kaçarmı :) ama the affair de daha bir özgür ortam var daha doyurucu konuya sahip :))

Ben o özgür ortamı aynı kanalda Shameless ile yakaladım ya :D Zaten Affair'e de Showtime'da diye bakmıştım o kanaldaki dizileri hep beğeniyorum çünkü. Ama o uymadı bana yapcak bir şey yok :)

Ben o özgür ortamı aynı kanalda Shameless ile yakaladım ya :D Zaten Affair'e de Showtime'da diye bakmıştım o kanaldaki dizileri hep beğeniyorum çünkü. Ama o uymadı yapcak bir şey yok :)
shameless ıda yarım bırakmıştım uzun zamandır göremedim fionayı? rastlarsan kıza çok çok selamımı ilet:) o dizide muhteşemdir ama komedilerde devam sorunu yaşıyorum biraz ara verince tekrar başlayamıyorum nedense :)

shameless ıda yarım bırakmıştım uzun zamandır göremedim fionayı? rastlarsan kıza çok çok selamımı ilet:) o dizide muhteşemdir ama komedilerde devam sorunu yaşıyorum biraz ara verince tekrar başlayamıyorum nedense :)

Ben de daha ilk sezonu bitirdim onda. Sen nerede kalmıştın? İzlediğim zaman haber vereyim sen de katılırsın belki :) Bir de Louie'yi izler misin? Ozan, sürgünüm, danger ona başladı birkaç gün önce bende bir iki güne başlıycam iyi bi diziye benziyor onlarda beğenmiş yorumlardan anladığım kadarıyla :)

Ben de daha ilk sezonu bitirdim onda. Sen nerede kalmıştın? İzlediğim zaman haber vereyim sen de katılırsın belki :) Bir de Louie'yi izler misin? Ozan, sürgünüm, danger ona başladı birkaç gün önce bende bir iki güne başlıycam iyi bi diziye benziyor onlarda beğenmiş yorumlardan anladığım kadarıyla :)
şu anda yeni dizilere başlayamıyorum zamansızlıktan daha yarım bıraktığım bir çok dizi var bu sezon mesela bates motel , orphan black , outlander, empire bunlardan sadece bazıları onlar bitmeden yeni dizilere başlayamam gibi :)
shameless de 3. sezon ortalarında falan kaldım sanırım :)

zaman bulursam izlerim bu diziyi ama zaman bulursam tabi :)

@Forumdash la @Harunnn60 un hazır listeleri var o listelere ekle:) zaten oraya eklesen kimse dokunmaz dizilere? öyle ilk günkü gibi hepsi sıfır kilometre kullanılmamış duran yüzlerce dizi var o listelerde :) çok korunaklı bir yere atmış olursun :)
Benim listemdekileri yazsana unuttum ben(kakalamaya çalişma başka şeyleri yutmam:F)

Outcast maratonuna başlıyorum şu an. 5 bölüm arka arkaya izleyeceğim. 5 bölümlük genel bir yorum yaparım buraya. :A

Bu gece bu diziye başlıyorum arkadaşlar. Korku-Gerilim dizisi olduğu için buna öncelik verdim. Zaten 10 bölüm. :F
Eğer izlemek isteyen olursa topluca izleyebiliriz. Ben haber vereyim de,gerisi size kalmış. :A
@destere @Çiğdem- @MEnes @MasacRE- @HeisenBerg

@Forumdash

Yeni dizilerden bunu, Preacher'ı bir de Stranger Things'i izlemeyi düşünüyorum. Yalnız ilk önceliğim Stranger Things olacak gibi puanı direk oraya çekiyor beni :D Sen de izlemediysen onu izleyelim önce bi sonra geçeriz buraya,hem onda da korku varmış :D

Yeni dizilerden bunu, Preacher'ı bir de Stranger Things'i izlemeyi düşünüyorum. Yalnız ilk önceliğim Stranger Things olacak gibi puanı direk oraya çekiyor beni :D Sen de izlemediysen onu izleyelim önce bi sonra geçeriz buraya,hem onda da korku varmış :D
İyi hadi onu izleyelim. :A Bak sana kıyak geçtim. :A