Diğer Outcast 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın kablolu kanallarından Cinemax'te geçtiğimiz günlerde yeni bir dizi başladı.

Outcast adlı dizi, The Walking Dead'in yapımcısı Robert Kirkman imzası taşıyan ve yine bir çizgi romandan uyarlama.

Kısa sürede ilgi çeken diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

outcast.jpg

Son düzenleme:
Senide yapacağız. :A

Şaka maka bu diziyi izleyelim diyorum forumca? Ben Wayward'a başladım. Preacher'ın 15 dakika izledim devamını izleyeceğim. Bu dizide geceleri iyi gider bence. Korku dizisi sonuçta.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @MEnes sizde bir şeyler diyin. :A
Ben ilk bölüm çıktığında açmıştım sonra ne olduysa kapamıştım. Hem Preacher hem bu izleme listemde duruyor. Duruyor durmasına da açıp izleyemedim bir türlü. :A :A

Şaka maka bu diziyi izleyelim diyorum forumca? Ben Wayward'a başladım. Preacher'ın 15 dakika izledim devamını izleyeceğim. Bu dizide geceleri iyi gider bence. Korku dizisi sonuçta.
Film bir oturuşta mı izlenir yoksa 2 parta mı bölünür diye daha bugun @OzaN ile tartişirken sen max=1saatlik diziyi mi bölüp izliyorsun:F bilmiyorum aklımın köşesinde belkilerim arasında:X

Ben ilk bölüm çıktığında açmıştım sonra ne olduysa kapamıştım. Hem Preacher hem bu izleme listemde duruyor. Duruyor durmasına da açıp izleyemedim bir türlü. :A :A
Aman liste miste deme he. @destere 'nin ağzına düşersin filan. :F Ben bir kez bir diziyi listeme aldım dedim. En az 1 yıl uğraştı benle. :F

Film bir oturuşta mı izlenir yoksa 2 parta mı bölünür diye daha bugun @OzaN ile tartişirken sen max=1saatlik diziyi mi bölüp izliyorsun:F bilmiyorum aklımın köşesinde belkilerim arasında:X
Aaa hayır. İlk 2 bölüm Wayward izledim. Sonra Preacher'a başladım. :D

zaman bulursam izlerim bu diziyi ama zaman bulursam tabi :)

@Forumdash la @Harunnn60 un hazır listeleri var o listelere ekle:) zaten oraya eklesen kimse dokunmaz dizilere? öyle ilk günkü gibi hepsi sıfır kilometre kullanılmamış duran yüzlerce dizi var o listelerde :) çok korunaklı bir yere atmış olursun :)

zaman bulursam izlerim bu diziyi ama zaman bulursam tabi :)

@Forumdash la @Harunnn60 un hazır listeleri var o listelere ekle:) zaten oraya eklesen kimse dokunmaz dizilere? öyle ilk günkü gibi hepsi sıfır kilometre kullanılmamış duran yüzlerce dizi var o listelerde :) çok korunaklı bir yere atmış olursun :)
Benim listem bitirilmek için oluşturulur korunmak için değil. :A

Ben de listeye aldım bu diziyi mutlaka izliycem (izlemedi) :A