Mahpeyker'de sevişmişti dimi buDiziyi damla sönmez le duyuran Amerikan medyasını kutluyorum ; dizinin tek starı ve izlenir yanı kendisi
Mahpeyker'de sevişmişti dimi buDiziyi damla sönmez le duyuran Amerikan medyasını kutluyorum ; dizinin tek starı ve izlenir yanı kendisi
Sen mi sevişecektinMahpeyker'de sevişmişti dimi bu![]()
Sevişemem miSen mi sevişecektin![]()
Ben her zaman haklıyım
Boynuzu bana takarken düşünemedi sonunu
Diziyi damla sönmez le duyuran Amerikan medyasını kutluyorum ; dizinin tek starı ve izlenir yanı kendisi
Şu kız var ya diziyi beklememenin en büyük sebebidir net.Diziyi damla sönmez le duyuran Amerikan medyasını kutluyorum ; dizinin tek starı ve izlenir yanı kendisi
Sönmez leri seviyorsan benle ne derdin var be adamDiziyi damla sönmez le duyuran Amerikan medyasını kutluyorum ; dizinin tek starı ve izlenir yanı kendisi
Damla Sönmez mi 😱 Aşk ve Gurur, Masum Değiliz gibi vasat projelerden sonra muhteşem bir seçim yapmış ?
Cem Yiğit Üzümoğlu da genç kuşağın en iyi isimlerinden bence. İkisi de çok başarılı seçimlerAma Tuba konusunda bir şey diyemiyorum
![]()
Cem Yiğit Üzümoğlu Muhafız'da başarılıydı, Damla Sönmez de iyi tercih. Gerçi A++ buzdolabından sonra kim gelirse gelsin kötü olma ihtimali yok da neyse.![]()
dream gelmedi ama senin diğer kankan gelmiş, hadi iyisin![]()
O ayet çok tehlikeli yalnız.Bulaştırma beni bu konulara.
Zaten Kamil Hoca'yı takip etmiyorum galiba ben. Yusuf Yakub Hoca'nın tweetlerini bile okumuyorum neredeyse.![]()
Boynuzu bana takarken düşünemedi sonunu![]()
Şu kız var ya diziyi beklememenin en büyük sebebidir net.![]()
But 4 u içinden Cem uzumoglu seçilmiş Fatih rolüne ne diyorsunuz bayanlar & baylar
Protector da @Çiğdem gilleri sevdirecek potansiyali gördüm benBut 4 u içinden Cem uzumoglu seçilmiş Fatih rolüne ne diyorsunuz bayanlar & baylar@Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 65017Ekli dosyayı görüntüle 65018Ekli dosyayı görüntüle 65019Ekli dosyayı görüntüle 65020
But 4 u içinden Cem uzumoglu seçilmiş Fatih rolüne ne diyorsunuz bayanlar & baylar@Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 65017Ekli dosyayı görüntüle 65018Ekli dosyayı görüntüle 65019Ekli dosyayı görüntüle 65020
Ekin ve Kubilay'dan sonra çok kötü bi tercih olmuşBut 4 u içinden Cem uzumoglu seçilmiş Fatih rolüne ne diyorsunuz bayanlar & baylar@Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @yatutarsa
But4u ne bee?But 4 u içinden Cem uzumoglu seçilmiş Fatih rolüne ne diyorsunuz bayanlar & baylar@Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @yatutarsa
Hangi dilde yazdınBut4u ne bee?
sümerceHangi dilde yazdın![]()
Protector da @Çiğdem gilleri sevdirecek potansiyali gördüm ben ?A
Önce @Forumdash ın yeni diziyi izleyelim, Punisher'i sonra izlerizAaa ba bak bu punisher ikiyi ne zaman izliyoruz @MasacRE ?A![]()
Olur dünya kadar şey zaten izleriz diyoruz onlarda sırada beklesin bakalım nasılsa izleyemiyoruzÖnce @Forumdash ın yeni diziyi izleyelim, Punisher'i sonra izleriz![]()