OSM - Fav10 Ligi'nde 1. Sezon Tamamlandı!

Kupanın önemi şampiyonluğa ve menajer listesinin zirvesinde olmaya oranla bir hayli düşük, @Turkuazz bile sorulunca hedefime ulaşamadım diyor zaten.
Kendisinin gayet iyi bir iş çıkardığının farkındayım, kupanın kazananını da özellikle vurguladım zaten ama durum bu maalesef. Özetle muhtemelen iki etiket sistemiyle devam ederiz.

Reactions: Turkuazz and Araf
Anladım. 2. Sezonda ilk kupa maçında yenilmeye bakarım ozaman

Arada dinleniriz hiç olmasa.

Reactions: bazinga
ben ingiltere liginde devama razıyım fener çıkarsa zorlanırım fanatikliğim ağır basar @Felon @Sherlock

@Gerekli24 sen katılmak istediğini zaten belirtmiştin diye hatırlıyorum, lig önerisi yapabilirsin bu konudan.
Aynen öyle uzun süredir oynamıyordum. Bu oyunu şimdi indirdim hesabı da unutmuşum gerçi fazla oynamadım. Yeni hesap açtım değişmiş. Eskiden Erman Toroğlu yorumcu falandı. Türkiye ligi olabilir. La Kuga veya İtalya ligi de iyi olabilir.Türkiye ligi olursa kesinlikle Ankaragücü'nü almak istemiyorum. Çünkü ligde en kıl olduğum takım.

Reactions: Sherlock
@Sherlock reis anketlere başla istersen yavaştan ya da birkaç gün sonra da başlayabilirsin, sen bilirsin.

Birkaç gün lig ve takım belirleme işlemi, üç gün takımın hazırlık süreci derken, hemen hemen bir hafta sonra başlar lig. Temmuz ayında başlar yani lig.
@Sherlock reis anketlere başla istersen yavaştan ya da birkaç gün sonra da başlayabilirsin, sen bilirsin.
Pazartesi'yi beklesin @Sherlock
Galiba ben fazla yorgunum diye kalınsın diyorum

Ya 1 Temmuz, üzerine 3 gün şeklinde olacak. Ya da 3 günlük ara sonrası 1 Temmuz itibariyle lig başlamış olacak, ligi başlatmadan önceki aşamayı ne kadar hızlı geçeceğimize bağlı tamamen bu. Şimdi katılmak istemeyip 1-2 aylık ara olsun diyenler, 3. sezonda katılım gösterirler eğer devam edersek tabii.
O açıdan da güzel bir tarih olur Temmuz başı.

Şimdilik anket yok, öneriler gelsin ligle alakalı. Siz de yapın önerilerinizi.
Yarın açarız anketi.

Reactions: Dosi and Araf

Tamamdır, ankete önerdiğin tüm ligleri eklerim olmazsa. Zaten hepsi ana ve büyük ligler.
Oyunu biliyorsun sonuçta, o yeterli. Kullanıcı adım "tenes123", eklersin ve bana söylersin kullanıcı adını.

Reactions: Gerekli24
İspanya Ligi olabilir ama tabii dengeler tam anlamıyla eşit değil. Türkiye 2. Ligi diyeceğim, şimdi kimse seçmez. Süper Lig'in hiç zevki yok. İspanya iyi olur. İtalya ve Almanya da olabilir.

Etiket kim hangi şartlarda alınabiliyor hiç bakmamıştım şartlara zaten fazla mühim baktığım olay değil aslında o açıdan sorun yok 😊😊