OSM - Fav10 Ligi | Kura Çekimi | 2. Sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımıma nasıl hitap edeceğim şimdi? Her mesajda kısaltmışım ismini

Gerçekten zor telaffuzu benim için
neyseki yazı dili sadece.
@Sherlock @Tolstoyevski @Araf @xdragxx
Keçispor güzel duruyor ben de öyle diyorum en sempatik isimli takım bence

Harika

Ya şuan bir şeye acayip güldüm. birazdan SS atarım. Evdekiler neye güldün diye baktılar. Sinirimde bozuldu

Neye güldün ben bile merak ettim şimdi bu kadar 😱

Reactions: Dosi
Keçispor güzel duruyor ben de öyle diyorum en sempatik isimli takım bence

Neye güldün ben bile merak ettim şimdi bu kadar 😱
Pompy'nin bana cevabına

🐐 istemiyorum diye diye bana gelince artı üstüne pompy gülüp bi de o cevabı verince beni bi gülme krizi tutmuştu o ara, sonrada Sherlock'un Acun paylaşımı tam oldu

Reactions: Tolstoyevski
Pompy'nin bana cevabına

🐐 istemiyorum diye diye bana gelince artı üstüne pompy gülüp bi de o cevabı verince beni bi gülme krizi tutmuştu o ara, sonrada Sherlock'un Acun paylaşımı tam oldu
Şu keçi sembolünü gördükçe canım keçi sütlü dondurma çekiyor, çok da atma o yüzden off ne giderdi şimdi..

Reactions: Dosi
İstesen de oynayamazsın ki. Messi'yi de bütün takımı satsan da transfer edemezsin.
Oyunu Messi yüzünden oynamışım gibi bir algı oluşturuyorsun her seferinde ama Messi'nin o saçma oyunda herhangi bir başarısını göremedim ki.
O yüzden almamın da bir anlamı olmadı ve oyuna iyice sinir oldum zaten.

Başarıya odaklı hırslı birisi olduğun için sinir oldun. Rakiplerin çok güçlüydü, haliyle zor oldu.
Bütün takımı superstar yaptın da, rakiplerin zordu. Antrenman kampı özelliği kalktı, o yüzden aslında şimdi bir tık daha rahat yaparsın belki.

Reactions: MEnes
Oyunun saçmalıklarına sinir oldum kaybetmeye değil.
Rakiplerim zor olsa bile beni çıldırtan şey yarım kadar kadro değerine sahip olmayan rakiplerin sadece kampla beni yok edebilecek düzeye gelmesiydi.
İşte burada ben koptum ve bu oyunu asla bir daha oynamam dedim. Bu yüzden kamp kalksa bile umrumda değil, oynamayacağım...

Reactions: Araf
Antrenman kampı gücü %25 artıyor ve ayrıca güçlü olunuyor antrenman kampıyla. Ekstra katkı işte bu.
Sen bilirsin, artık antrenman kampı da yok. Yani yarım kadar kadro değerindeki kadro bile seni yenemez. Gerçi bunda superstar yapman çok zor. Uğraşmak istemezsin gerçi sen, boş ver.

Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...